Gość Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ej to jest split-screen czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 ej to jest split-screen czy nie? niema :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Poprawka- są zniszczenia.......ale aż żal pisać. 340 KM/h i w ścianę- ledwo się zarysował i pobrudził 8O @0 razy to samo efekt- maska się otworzyła i tył lekko pofalował..qrde.. :? Właśnie zciagam NFS 4-tam to można było dopiero skasować wozik 8) Do grafiki nie mam zastrzeżeń, do prędkości gry też nie- wszystko chodzi na max w 1280/1024 bez przycinki. Posiada kilka niedoróbek: brak kokpitu bardzo małe zniszczenia wozu helikopter policyjny jakiś strasznie malutki- jak zabawka- jakieś bomby zżuca- niezła bzdura :lol: :lol: kompletny brak realizmu- gdzie qrwa policja jeździ Lamborghini Murcielago??!! :lol: :lol: O realiźmie jazdy zapomnijcie :? Beznadziejny klakson Gdzie są do #^#@ zmienne warunki pogodowe, światła samochodów?!!!!!-chyba, że jeszcze nie doszedłem jeszcze do tego. Wyjedziesz na pagórek, to się wbijesz w niego jak w beton... Widać, ze to wzieli z konsoli Kiepski klimat- nie wciaga Typowe Arcade Dźwiek silnika- beznadzieja- Opel Vectra B 1.8 starszego przy tych piskach z gry to co najmniej amerykańskie V 8 :wink: Zalet mi się nie chce wymieniać :lol: Ocena 7/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 moja ocena 5/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 jak nie ma split-screen'a to moja ocena to 6/10 :P ze splitem byloby z 8/10 bo to w koncu super arcadowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Jak komus nie dziala albo sie wiesza po paru sek, a chce sobie pograc niech zainstaluje Sterki, ATI Technologies Inc. 2002-07-25 5.13.1.6143 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 A na każdych innych trzeba zmienic detale samochodu na prawie najnizszy i detale otoczenia na srodkowy zeby się nie zawieszał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Co za bzdura. U mnie 1280/1024 wszystko max oprócz specjalnych efektów( 1 stopień w lewo). Wszystko płynnie chodzi, a parametry na max detal + opcje na jakość w Rage 3D. Heh :P . I co z tego Rafał, że masz w 3D-Marku 2001 SE ponad 10000 buhahaha :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 bardzo fajna muza i to chyba the best thing in the game, reszta jakas dziwna.... arcadowki bywaja lepsze... jak sie np dupnie w barierke to tyl wozu wsiaka w nia.. samochod ma jakis taki smieszny ping:) i wogole zreszta wszystko juz bylo w/w. bylem wielkim fanem nfs: porshe i po 1h hp2 zainstalowalem porshaka i gram w niego do tej pory:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 A tak btw to co jest DOKŁADNIE tego przyczyną, że trzeba zmniejszać efekty??? Czy to sterowniki nawalają czy EA coś zchrzaniło jak pisali gre??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 albo masz zbyt mocno podkrecona karte graficzna, popusc jej troche 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 A mnie ta gra regularnie po 20-30 sekundach sie zawiesza. Niezaleznie od systemu (XP, 98SE) i czy sprzet podkrecony czy nie... Zreszta wcale sie tym nie martwie bo pogralem sobie pare razy pod 20-30sek i biega... Grafika srednia (samochody jeszcze ujda, ale otoczenia to tragedia), a fizyka to czysta arcada.... Panowie z EA mogliby sie bardziej postarac :evil:Sproboj zmienić stery na te preferowane przez ATI tobędzie wszystko wporząsiu (też miałem to samo) a jak nie pomoże to reinstalka wina wszystko załatwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 http://cheatbook.de/files/nfshp2.htm Sposob na cars.ini dziala tez z tracks.ini w katalogu tracks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Na 100% to nie jest wina podkręcania karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Hej ludziska a gral ktos moze przez internet ?? JEsli tak to ja prosze o relacje :)Przez i-neta nie gralem ale po lanie to mloce caly czas ; to po prosty jest 8O 8O 8O zajebisteeee 8O 8O 8O wyobraz sobie trzech kolesi jako gliniarze a 4 jako scigajacy sie obmyslacie jak by to zastawic pulapki zeby zlapac scigajacych sie albo dwuch kolesi przytrzymuje radiowoz zeby 3 nie zlapal to po prostu jest odjazd na maxa!!!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Po prostu olali pecetowcow!!! :evil: jak popatrze na wersje na PS2 to az milo a tu ... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Hej ludziska a gral ktos moze przez internet ?? JEsli tak to ja prosze o relacje :)Przez i-neta nie gralem ale po lanie to mloce caly czas ; to po prosty jest 8O 8O 8O zajebisteeee 8O 8O 8O wyobraz sobie trzech kolesi jako gliniarze a 4 jako scigajacy sie obmyslacie jak by to zastawic pulapki zeby zlapac scigajacych sie albo dwuch kolesi przytrzymuje radiowoz zeby 3 nie zlapal to po prostu jest odjazd na maxa!!!! :mrgreen: Hmm juz Ci zazdroszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Eeee... co wy narzekacie. Muza cool, grafa cool, samochody cool (wreszcie sie moge czarnym BMW M5 przjechać, które wygląda jak bm'ka a nie jak klocki lego). Co prawda uszkodzenia mogły by być i kokpity (w końcu ile trzeba, żeby zrobić kamere i pare teksturek na tablice rozdzielczą - na cd jeszcze miejsce jest). To jest Arcade i mi nie przeszkadza - jak sie wróci na chate zmęczony to aż miło sobie przysiąść i pośmigać. Symulatorów porządnych zresztą na konsole nie robią - a właśnie z konsoli toto pochodzi. Moja ocena to mniej więcej 85% - żadna rewelacja, ale bardzo przyjemnie sie gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Zmniejszylem efekty i chodzi gitnie (thx michalak), a karta NIE JEST PODKRECNA mam przeciez to napisane w podpisie, ale dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 siamka mam pelną wersje Need For Speed Hot Pursuit 2 i podczas wgrywania trasy wywala do windowsa :( . Mam windowsa 2000 sp3 gf2 ti 256 mb ram..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Oczekiwałem więcej od EA. Trochę zje**li tego nfs-a. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 Polowiczne rozwiazanie dla tych ktorym sie gierka krzaczy/wiesha przy ustawieniu najwyzshych detali na radeonach. Czesc ludzi sadzila ze zwisy sa spowodowane przez stencil shadowsy ,po kilkunastu minutach grzebania dochodze do wniosku ze raczej przez mgle. Ustawienie Max od high roznia dwie opcje ,stencil i mgla ,wlazimy do katalogu /eagl otwieramy plik LOD.ini i edytujemy ustawienie [high] a konkretnie "shadows.allowStencil=" zmieniamy z wartosci "0" na "1" ,i mamy dynamiczne cienie :-) ,oczywiscie w gierce musi byc ustawienie "high" a nie "max".U mnie po tej zmianie gierka hula az milo z dynamicznymi cieniami bez zwisow.Win XP stery 6166 i radek 8500 64mb ,1024x768x32 x4aniso. == mam nadzieje ze komus pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No i po co to wszystko? :) Na ATI normalnie gra się na wszystkich detalach, oprócz cofnięcia o jeden raz w lewo w specjalnych efektach. Na full nawet z tym u mnie da sie grać, ale tylko w pojedynczym wyścigu, ale dużo przekłamań obrazu. Nie ma sensu sobie zawracać głowy tym i grać grać GRAĆ!!! :D PS- u mnie wyżucało z gry, jak w trybie Hot Pursuit wybierałem Ferrari F50 przy każdych ustawieniach grafiki- gra się ładuje, kamera obraca się naokoło wozu-,,Prez any Key" wciskam i wywala do windowsa.....a ch..z tym. Gierka lux :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 1 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2002 No wlasnie o to chodzi ze to cofniecie pozbawia cie 2ch fajnych efektow (ja tesh tak gralem tydz.) ale sie wkufilem bo wiem ze gierka by i tak pomykala jak trzeba i zaczalem grzebac, i doszedlem do wyniku kiedy tak jakby mam przesuniety suwak o POL stopnia w lewo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 dzięki Rav zaraz sprawdzę, to cenna uwaga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Hej ludziska a gral ktos moze przez internet ?? JEsli tak to ja prosze o relacje :)Przez i-neta nie gralem ale po lanie to mloce caly czas ; to po prosty jest 8O 8O 8O zajebisteeee 8O 8O 8O wyobraz sobie trzech kolesi jako gliniarze a 4 jako scigajacy sie obmyslacie jak by to zastawic pulapki zeby zlapac scigajacych sie albo dwuch kolesi przytrzymuje radiowoz zeby 3 nie zlapal to po prostu jest odjazd na maxa!!!! :mrgreen: Hmm juz Ci zazdroszcze :) Jak masz możliwość gry po lanie to się nie zastanawiaj zapuszczaj i młóć czy młuć (sam nie wiem bo mi się muz :lol: g zlansował od grania) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Sorki ale da sie w tej grze wlaczyc gdzies swiatla?? bo momentami to jade na oslep w tunelach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 Czy da się włączyć W NFS hot pursuit 2 światła samochodu?????????????I czy da się zmieniać piosnki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 2 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2002 nie da sie a co do muzy to chyba tez sie nei da bo nie ma takiej mozliwosci w controlsach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Sorki ale da sie w tej grze wlaczyc gdzies swiatla?? bo momentami to jade na oslep w tunelach :)Radzę patrzeć na mapke - chyba nie ma świateł. Wiecie jak się zmienia kamery w replay'u ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...