KOZBI Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Zapuściłem tą grę, ale przycina. Nie ma znaczenia w jakiej rozdzielczości i z jakimi ustawieniami. Mam GB 9550, stery były 2597 i cięło teraz są 2642 i też tnie. Dodam, ze nowe gry chodzą ok. Co mam zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 NV mean to be played ;) Przezuc sie na softmody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 No to trochę odkopię :) Ostatnio naszło mnie właśnie na tą grę i ku mojemu zdziwnieniu nie mogę ustawić rozdzielczości wyzej niz na 1024/768. Czy to max ustawienie w grze czy ja mam jakiś błąd czy coś? Jeśli da się jakoś to zmienić to proszę o wskazanie dogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...