Góral Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 widzę Sewer że nie odpuszczasz... ale mi to zwisa. róznica między mną a lekarzem polega na tym że ja spiepszyłem SWÓJ komputer, a lekarz wyciął TWOJĄ nerkę... acha... ja się przyznałem. ale ty oczywiście tego nie widzisz, bo ty jesteś nieomylny. no i w PIII mając wycięcia coolerze z obu stron nie trzeba zbyt dużo inteligencji. natomiast aby pomóc rozwiązać problem trzeba się już troszeczkę wysilić, ale ty przecież nie musisz. ty sobie takimi drobiagami czasu nie zajmujesz... generalnie, stary: na drzewo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mi pod winem 2000 wogule sie nie uruchamialo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 nie wiecie jak odczytać pliki muzyczne z tej gierki ? są w odzielnych plikach asf, niby format windows media player, ale najnowszy ich nie rusza... jakieś pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Game Audio Playerem: http://bim.km.ru/gap/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cos ci sie źle napisało chodzi o nfs:hp2.Ale game audio player jest dobry ale troche sie wiesza(russian power :D :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jesli sa chetni to prosze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 grałem.... nic specjalnego i nie zacghęciło mnie to do grania w tą grę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jaaa moge z checia. A kto stawia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 to dawaj grac choc tylko na jakim serwerze sie zgadujemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ja tez bardzo chetnie bym zagral ale jaki serwer??????? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 to ludzie ile jest chetnych osob? i jaki serwer biezemy moj gg 1215859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Ej niech wszyscy co chcą grać niech dadzą numer gg mój to: 1483021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 oto moj 1884407 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 dawajcie szybciej to pogramy sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 jutro gramy kolo 15 :) chetnych zapraszam na gg 1215859 jutor rano:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 przyjmujemy jeszcze chetnych gramy dzis o 17 kontakt gg 1215859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 mi na xp chodzi normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 dziwne ze przy 40 klatkach sie tnie...to niechodzi o to że się tnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 mi na xp chodzi normalnie Gratuluję, ale tym Ameryki nie odkryłeś :wink: wiadomo, że pod XP jest OK problem jest tylko w 2k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 plik z obrazem źle się ciągnoł, ale najbardziej glupie est to, ze mozna bylo grac normlanie, za pierwszym razem po instalacji, dopiero potem sie krzaczylo. mam juz inny lik z obrazem i juz dziala normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Ja nie mam takich ciec ale wqrza mnie czasem jak doczytuje muzyczke z cdromu i potrafi gra na 2-3 sek. stanac w tym czasie, a potem idzie dalej. Nie byloby klopotu ale gra w czasie tego "postoju" idzie dalej lecz tylko obraz stoi i po wczytaniu juz muzyczki nagle idzie obraz w przyspieszonym tempie (musi nadgonic obraz za rzeczywiscoscia) i przewaznie koncze na poboczu albo drzewie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 mam tak samo na sredich detalach mam okolo 45-50 fpsow a tlo tnie sie cholernie mnie to wqrza bo ma sie wrazenie jakby mialo okolo 20 fpsow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 bardzo bylbym wdzieczny za odpwiedz bo np. w nfs5 , w 3 dmarku ...itd itp ( nie wszystkie) tez sie tnie !!!!!!! a nikt nie wie jak probowalem to samo co SAVAGE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Dzisiaj o 21:30 gramy Wbijać się.... Numery Kontaktowe 1884407 - Karas - Server 3228470 - Kosmos 1215859 - Szirok i mój 1483021 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 szuakmy nowych uczestnikow !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozi Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 coś chyba z tym xp nie tak jak trzeba bo założe się ze wszyscy maxie Xp'ka. ja miałem jazdy z porsche - jak zainstaluje z płyty to sie tnie jak "złamaną" wersje bez płyty chodzi dobrze - sam już nie wiem - to samo N4Spd Hp 2 - też mam wrazenie że nie jest za szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Heh, u mnie nic sie nie tnie, wszystko smiga jak sie patrzy nawet na full detalach, problem lezy w tym ze... gra w ogole nie chce chodzic :(. Ja rozumiem ze za oknem -12 st. C ale taaaaakie auta nie powinny miec z tym problemow. A jednak - gra odpalila tylko raz i to dopiero za ktoryms razem... :( Wiecie co moze byc tego powodem? (Aha, system to Win XP, na Win 2K wsio chodzilo bjuty...). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 To jak, gramy jeszcze raz? Ja bardzo chetnie bym posmigal, tylko pomozcie mi uporac sie z moim problemem (link do posta z opisem) i zaraz ustawiam sie w blokach startowych ;). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Albo plug-in'em winampowskim do gier EA. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd123 Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 gramy po poludniu okolo 17 zalezy kiedy karas bedzie bo to on zaklada serwer. jak cos to wyzej sa podane numery gg pod ktorymi jestesmy. steryd123(szirok)1215859 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...