grzesiu Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Na moje jest to wina nie dopracowanych sterownikow do tych kart :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a ja zmienilem grafike na Procompa GF4MX 440SE i jest o 80-90% szybksza od tego mojego poprzedniego Radeona 7500LE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a ja zmienilem grafike na Procompa GF4MX 440SE i jest o 80-90% szybksza od tego mojego poprzedniego Radeona 7500LE :Da ja zmienilem grafike na Procompa GF4MX 440SE i jest o 80-90% szybksza od tego mojego poprzedniego Radeona 7500LE :D, no i oczywiscie nic sie nie wiesza jak na razie, ale mam problem z q3 niestety, jeszcze zmienie sterowniki, moze co pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 czemu zmieniacie temat? Mafie juz dawno ukonczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja mam obecnie 569mb:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcio Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 281MB przeszedlem ja całą ... może mi ktoś powiedzieć czy w nfs hp2 mozna włączyć licznik klatek na s ?? ?? ?? no i wozy z NFS mi sie wydaja jak by byly tak sssstuningowane bo szybciej mi sie nimi jezdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 samochody NFS maja lepsze osiagi i wieksza moc. i ladniejszy lakier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 moze i maja ladniejszy lakier ale osiagi, to nie sa lepsze:P (przynajmniej nie u wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 moze i maja ladniejszy lakier ale osiagi, to nie sa lepsze:P (przynajmniej nie u wszystkich kliknij na description. nie sprawdzalem w plikach konfiguracyjnych, czy sa ztuningowane. opieram to na tym co mowi gosc w description aut. Dlaczego myslisz, ze nie maja lepszych osiagow?? U mnie te ktorymi jezdzilem ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 autka ze stajni nfs sa stunigowane na "road racer'y"- one SA szybsze od seryjnych odpowiednikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Z tego co mówi "speaker" te samochody mają "improved acceleration and slightly higher top speed", czyli ulepszone przyśpieszenie i nieco podwyższoną prędkość maksymalną... nie ma tam mowy o większej mocy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Z tego co mówi "speaker" te samochody mają "improved acceleration and slightly higher top speed", czyli ulepszone przyśpieszenie i nieco podwyższoną prędkość maksymalną... nie ma tam mowy o większej mocy:) z tego co wiem o samochodach lepsze przyspieszenie i predkosc maksymalna zwiazana jest z moca (oraz momentem obrotowym)... niewazne... nie gralem jakis czas i nie pamietam slowo w slowo, co mowi facet. sorki. pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 1.2 GB hahahahahahaha ale jestescie mocni Ja osobiscie w to nie gram ale mam zainstalowana bo koledzy graja. Jeden z nich juz prawie skonczyl a pozostalych 2ch przeszlo juz hot persuit i pol champ. Gra ma 555mb u mnie obecnie. ehh wy "komputerowcy " Ate 50 mb na poczatku to tez niezly rezultat :lol: Nie wiem o co Ci chodzi ? Powiedzial ktos, ze ma 1.2 GB w katalogu tej gry ??? Pisze tak w readme i to wszystko. Pewnie moze tyle zajmowac. Wiesz ile tam jest tras do odblokowania ? Ile samochodow ? A zwykla corvetta od tej NFS nie rozni sie osiagami tylko wygladem, a dokladnie lakierem. Ma ten kolorek zwany "kameleon" - piekny IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 moze i maja ladniejszy lakier ale osiagi, to nie sa lepsze:P (przynajmniej nie u wszystkich kliknij na description. nie sprawdzalem w plikach konfiguracyjnych, czy sa ztuningowane. opieram to na tym co mowi gosc w description aut. Dlaczego myslisz, ze nie maja lepszych osiagow?? U mnie te ktorymi jezdzilem ma niektore tak ale, rowniez czesc ma slabsze osciagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Prubowaliście samochodom zmieniać wage w plikach ja osiągłem dzięki temu jak max. jednego samochodu był 250 km/h to ja pojechałem 300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Prubowaliście samochodom zmieniać wage w plikach ja osiągłem dzięki temu jak max. jednego samochodu był 250 km/h to ja pojechałem 300 heh, nie probowalem, ale dobry pomysl.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 http://site.nfscars.com/ fajna stronka z samochodami do hp2 i nie tylko. niektore sliczne (f1 flames black, czy jakos tak...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 a ma ktos moze linka do lodzi podwodnej?:P bo slyszalem ze jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 a ma ktos moze linka do lodzi podwodnej?:P bo slyszalem ze jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Wy jeszcze w to gracie? :P Ja podniecałem się tą grą 3-4 miechy temu. Wydawało mi się, że jest świetna, ale teraz odpalam ją raz na 2 tygodnie, pogram parę minut w mplayer i to wszystko. Za łatwa, za mało rozbudowana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 1.2 GB hahahahahahaha ale jestescie mocni Ja osobiscie w to nie gram ale mam zainstalowana bo koledzy graja. Jeden z nich juz prawie skonczyl a pozostalych 2ch przeszlo juz hot persuit i pol champ. Gra ma 555mb u mnie obecnie. ehh wy "komputerowcy " Ate 50 mb na poczatku to tez niezly rezultat :lol: Skoro nie grales to sie nie wypowiadaj (przynajmniej w taki sposob jaki to zrobiles). Jak juz Kaeres zauwazyl nikt nie powiedzial, ze jego katalog ma tyle, tylko, ze tyle jest w pliku readme. Co do tych 50MB to odinstaluj gre "komputerowcu", usun save itp (calosc) i zainstaluj jeszcze raz. I co ? (tylko bez "Aaaaaaa" prosze ;)) gRRR przyklad mastacha Te 1.2 GB na dysku moze byc zajete podczas grania (moze cos w trakcie gry, kopiowac cos w czasie uruchamiania, kasowac przy wychodzeniu) or sth. POzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Dla mnie ta gierka nie jest warta nawet 50 mb mojego dysku.. Zle odebrales moj tekst.... moze za malo dalem :) :) eee..Nevermind :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 gRRR przyklad mastacha Te 1.2 GB na dysku moze byc zajete podczas grania (moze cos w trakcie gry, kopiowac cos w czasie uruchamiania, kasowac przy wychodzeniu) or sth. W tym momęcie żartujesz - prawda :? ? Bo jak nie to LOL, jak gra ma wtrakcie uruchamiania utwożyć 1.2Gb? i to z jednrgo CD :roll: . Max co ta gierka instaluje to ~500Mb, ja miałem 150 Mb (po początkowych 50Mb) przy zapchanej partycji dopiero póżniej jak zwolniłem trochę miejsca to skoczyło do ~500 Mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Wy jeszcze w to gracie? :P Ja podniecałem się tą grą 3-4 miechy temu. Wydawało mi się, że jest świetna, ale teraz odpalam ją raz na 2 tygodnie, pogram parę minut w mplayer i to wszystko. Za łatwa, za mało rozbudowana... Ja juz powoli przestaje, te same trasy w sumie jeden samochod wart przejazdzki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 NOWE STEROWNIKI !!!!!!!!!!!! :D :D :D ATI Catalyst 3.1: (wXp) http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/...0a1-007448c.exe (wme/w98): http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/...0a1-007448c.exe NOWY control panel: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/...0a1-007448c.exe sterowniki mają porawioną współpracę z NFSHP2 oraz z Mafią :) Pozdro - przetestuje jak dostanę kartę spowrotem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Juz wszystko chodzi, nawet na Catalystach 2.5. Wystarczylo obizyc detale special effects o jeden stopien! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a nie wiem, probowalem wejsc w multi-player ale za kazdym razem jak tylko na to klikam:P to mi sie freezuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. A to zagadka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. A to zagadka :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...