Neo_x Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. A to zagadka :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. A to zagadka :D :lol: Co wam tak wesoło :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 (...) Co wam tak wesoło :?: :lol: poprostu zadales super pytanie na ktore nikt (nawet administracja) niezna odpowiedzi :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kto odkopał taki stary post. A to zagadka :D :lol: Co wam tak wesoło :?: :lol: tak to juz jest na tym forum:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 jednak SZUKAJ do czegos sie przydaje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 jednak SZUKAJ do czegos sie przydaje :lol: rotfl :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Kurna minęło parę miechów od wydania tej gierki. Pograłem ze dwa tygodnie i poszło w kąt. Nudne, łatwe, zabugowane.... Jednak NFS 5 rządzi :mrgreen: w tę grę mógłbym łupać miesiącami... gdybym miał na to czas, a tak nawet nie jest zainstalowana. Kurczak, co się ze mną dzieje? Właśnie sobie uświadomiłem, że ostatnio w jakąkolwiek grę grałem pod koniec stycznia :!: A kiedys łupałem codziennie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ale dziada odkopaliscie :lol:. Szkoda ze nie mozna zaznaczyc wielu opcji. Technicznie najlepszy jest NFS5 ale najwiecej frajdy dawal NFS2SE i NFS3. Zobaczymy jak bedzie wygladac NFS7, to tylko kwestia czasu... :roll: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 mam win xp i nfshp2 od deviance(czy jakoś tam) i jak właczam to wyskakuje błąd: Corrupted files or registry, please reinstall czy ktoś wie jak z tym sobie dać radę? jakiś patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mnie to wywala jak nie włoże cdka z grą do napędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 aha a ja mam virtual drive i tam mam czyli muszę włożyć cd do napędu spróbuję tylko szkoda bo myślałem że vcd wystarczy wcześniej mi to chodziło nie wiem czemu tera nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Mnie to wywala jak nie włoże cdka z grą do napędu. Mnie pozkazuje sie to gdy włoze plyte do nagrywarki ale jak wloze do cd romu to jest wporzo podobnie z Fifa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no to tak jak ja bym miał 2 cd i jak włożę do vcd to nie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam, Mam problem, przedwczoraj odpalam sobie NFS2 HP, w tle Winamp z muzyczką i działa dobrze około... 20-40 minut, po czym następuje zwis... wygląda to tak: ekran zatrzymuje się, muzyczka jeszcze gra minutę lub dwie, po czym "zwiesza się całkiem" Pomaga reset... Wczoraj zmieniłem sterownik na 3.2 i to samo... Przed zmianą systemu (WIN98) oraz na starej MB (KT133) działało OK - teraz nie wiem czy to czasami nie jest wina systemu czy sprzętu. Prośba dla posiadających tą grę - sprawdźcie czy u was da się pograć z włączonym winampem ewentualnie jak ktoś się spotkał z tym problemem to może ma jakieś rozwiązanie... Jeszcze nie instalowałem SP1 ale to pomoże ? Sterownik sprawdzałem Cat. 3.2 i 3.4 to samo Zobacze jeszcze jak bez winampa... już nie miałem okazji (brak czasu) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Winamp to 2.xx nie wiem który dokładnie - zobacze jeszcze z "trójką" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 raczej nic Ci to nie pomoze ale winamp ma niezle odpaly ... korzystam z niego na tej konfiguracji juz dobre 2 lata a wvzoraj po przeinstalowaniu sysa wieszal sie bo cos tam motal z pamiecia ... byla to wersja 2.78 ... 2.91 juz dziala dobrze ... wiec moze z nia sprooboj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 umnie NFS:HP2 ma tendencje do bluscreenowania bez zadnych programow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 u mnie działa ładnie NHS HP 2 ale nie miałem takiego głupiego pomysłu żeby z winampem .... w grze jest muza i to nienajgorsza więc po co winamp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Proszę o odpowiedz. Zmieniałem , ale tylko mase a moc gdzie sie zmienia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V@mp!re Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nie wiem :| ale moj kumpel mówi, że trzeba edytować pliki, bo innaczej sie podobno nie da:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Lamerstwo, którego wyscigu nie umiesz przejść żę w configy aut mieszasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Lamerstwo, którego wyscigu nie umiesz przejść żę w configy aut mieszaszKoleś ja tą gre już dawno przeszedłem , tylko szukam jakiś innowacji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Poszukaj pliki z configani aut dało się otworzyć w notatniki, potem to słownik angielskiego i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 mam taki problem chciałem sobie zrobić formata (z przyczyn wiadomych) no i wywalam nfsa pyta sie czy zostawić sejwki to to daje że tak bo juz dużo przeszłem ok gra sie wywaliła sejwki w mojich dokumentech przenosze se na drugi twardziel później format wgrywam nfsa przesznosze sejwka (tam było kilka plików)do głownego katalogu z grą ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m a tu pisze żeby zrobić nowy profil .no więc gdzie przeniećś sejwka już wszystkiego próbowałem co znałem prosze o pomoc Mam taka prozbe czy nie zrobil by ktos mi taka przysluge i nie dal mi sejvow do nfs hp2 na maila ? Bo mam slabawy sprzet na ta gre a chcialbym zagrac na innych planszach i innymi wozami niz sa zaraz po instal a zdobywac sie ich nie da bo gdy mam wiecej niz jeden opponets to gra mi scina a bardzo chce zagrac sobie troche w ta gierke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pomysł ten podpatrzyłem u kumpla na jakimś P4 i GeFoce 4Ti, pomyślałem że można "pokombinować" i posłuchać swojej ulubionej muzy do jazdy, w końcu mam dosyć mocną maszynkę... ale do rzeczy... Mam rozwiązanie. Na nowej MB nie kręci się VGA tak dobrze jak na starej... po ustawieniu magistrali karty i pamięci na std. - wszystko wróciło do normy... Winamp gra w tle, NFS HP działa OK... nic nie rwie nic nie skacze (no jak jeszcze włącze e-mule w tle to już lagi jak ... :) - nie da się grać ale nie zawiesza się). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 [...]ale winamp ma niezle odpaly[...]Generalnie z "dwójką" nie miałem żadnych problemów, ale "trójka" to normalnie czasami potrafi zaskoczyć człowieka, niekiedy tylko reinstalacja winampa pomaga, i ta kiepska "shuffle" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ser_visant Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 umnie NFS:HP2 ma tendencje do bluscreenowania bez zadnych programowNajpierw sprawdź pamięc - stad ściągnij programik: http://www.tpc.pl/bin/bestsoft/memt30.zip Po rozpakowaniu i uruchomieniu tworzy dyskietkę (musisz mieć czystą bez bad sectorów) i potem uruchamiasz kompa z tej dyskietki... test trwa w zależności od szybkości i ilości pamięci conajmniej 5 minut (P4 DDR 128MB) nawet do godziny (Celeron (BX) - 512 SDR@66MHz)... pokazuje błędy pamięci i w jakim "miejscu wystąpiły" Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Najpierw sprawdź pamięc - stad ściągnij programik: http://www.tpc.pl/bin/bestsoft/memt30.zip Po rozpakowaniu i uruchomieniu tworzy dyskietkę (musisz mieć czystą bez bad sectorów) i potem uruchamiasz kompa z tej dyskietki... test trwa w zależności od szybkości i ilości pamięci conajmniej 5 minut (P4 DDR 128MB) nawet do godziny (Celeron (BX) - 512 SDR@66MHz)... pokazuje błędy pamięci i w jakim "miejscu wystąpiły" Pozdro. nie chodzi tu o pamiec, bo to tylko NFS mial taka tendencje, a pamiec mam caly czas tas sama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Witam, Mam problem, przedwczoraj odpalam sobie NFS2 HP, w tle Winamp z muzyczką i działa dobrze około... 20-40 minut, po czym następuje zwis... wygląda to tak: ekran zatrzymuje się, muzyczka jeszcze gra minutę lub dwie, po czym "zwiesza się całkiem" Pomaga reset... Wczoraj zmieniłem sterownik na 3.2 i to samo... Przed zmianą systemu (WIN98) oraz na starej MB (KT133) działało OK - teraz nie wiem czy to czasami nie jest wina systemu czy sprzętu. Prośba dla posiadających tą grę - sprawdźcie czy u was da się pograć z włączonym winampem ewentualnie jak ktoś się spotkał z tym problemem to może ma jakieś rozwiązanie... Jeszcze nie instalowałem SP1 ale to pomoże ? Sterownik sprawdzałem Cat. 3.2 i 3.4 to samo Zobacze jeszcze jak bez winampa... już nie miałem okazji (brak czasu) Pozdro. Dalbys mi swoj sejv ? do HP2 ? mam slaby sprzet i nie mam jak zdobyc tras i aut ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a ja uzywam nfs:hp2 + winamp 2.xx + win xp i nie mam problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...