Hanu Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jutro postaram się podrzucić ci swoje savy. Daj maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jutro postaram się podrzucić ci swoje savy. Daj maila.done@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Winamp N4S:HP2 'tak ma'. U mnie bez Winampa gra smiga jak dzika swinia, a z Winampem w tle gra nagle zwalnia 5-cio krotnie :? (mam gdzies wtedy 10 fps). Cos mi sie zdaje ze N4S zle zarzadza pamiecia (lub procesami), bo mozna zauwaczyc (u mnie) ze procek jakby przeskakuje raz do gry i ja 'liczy' a raz na Winampa i puszcza muze ( z przeskokami). Gram na XP (bez Servis Packa). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 WItajcie wszyscy. Mam problem z nedem takim jak w tytule, prooblem polega na tym ze wlanczam gre pojezdze se troche w trybie zarabiania kasy (Hot Pursuit tam sie on nazywa) i jak wlanczam za ktoryms razem to mi wychodzi do windy(jak juz troche przejde to zaczyna wychodzic do windy) nie wiem czego to wina, ale w innych trybie czyli w trybie o nazwie championship to samo lecz jak gram singleplayer to normalnie ladnie chodzi. Pomozcie :cry: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Przeinstaluj gre jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Przeinstalowywalem juz ja chyba z 5 razy i dalej to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Duzo nie stracisz nie grajac w ta gre.....nawet nie ma widoku ze srodka samochodow...powtorki do [gluteus maximus]....a co do Twojego problemu to niewiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Tracisz tracisz. Gra jest bardzo miodna. Szczegolnie w sieci. Poinstaluj jeszcze sterowniki jak najnowsze mozesz. No i oczywiscie zbadaj inna kopie (stawiam na to, ze masz kopie a nie oryginal). Bo jezeli nic nie podkrecasz to tylko te rozwiazania widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Tak to kopia, ale u mojego kumpla tez to jest. To nie wiem juz sam co to moze byc :( Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak u kumpla tez nie dziala to znaczy ze kopia jest zjiebana i musisz sobie kupic ORGINAL :wink: .... ale zalatwic inna kopie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A jak bym sciagnal jakiegos patcha. Bo z tego co slyszalem to w orginalach tez to sie dzieje. Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Nie badzcie skompcami do potegi !!! Kup druga kopie i nie przesadzajmy (o ile pierwsza kupiles) !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Wypalilem sobie, a teraz bede musial kupic :? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Witam, Na początek może powiem że szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem. Odpalam gierę. Pogram trochę i gra się zacina. Bywa to w różnych momentach. Musze robić twardego reseta. Sprawdzalem na roznych taktowaniach 1600Mhz, 1800Mhz, 2GHz i to samo. Może problem tkwi w radku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a inne gry chodza spoko? czy tez sie wieszaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 NHL 03, Medal, Empire Eart chodzą normalnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Witam, Na początek może powiem że szukałem ale nic na ten temat nie znalazłem. Odpalam gierę. Pogram trochę i gra się zacina. Bywa to w różnych momentach. Musze robić twardego reseta. Sprawdzalem na roznych taktowaniach 1600Mhz, 1800Mhz, 2GHz i to samo. Może problem tkwi w radku?? Problem sztandarowy radna..... Ale rozwiazanie jest banalne: Wystrczy zainstalowac nowszy stery ( od 3.2 w gore ) Sciagnij sobie najlepiej najnowsze 3.6. Jesli nie masz jak sciagnac mozesz zmniejszyc detale (chyba szczegulowosc aut) i tez pomoze. To jaki bug ktorego jooz dawno rozwiazano. Nie dziwie ci sie ze nie znalazles odpowiedzi na ten temat bo na tym forum to jest burdel i ciezko co kolwiek znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Witam, Znowu mam klopot i teraz juz naprawde glupieje. Mam Catalysy 3.4 i poprzednie blędy zniknęły (mój poprzedni topic NFS HP2). Teraz w trybie Hot Pursuit mam któryś z kolei Tournament do przejścia. W jednym nie da się nawet włączyć pierwszej mapy, w innym wywala się ostsatsnia (3) mapa i ląduje w Winzgrozie. Co tym razem jest przyczyną?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Destiny ja też to mialem i pisalem na tym forum :) Tu masz linka do tego watka: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=38968&highlight= Ps. Poczytaj sobie na tamtym watku :wink: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Z tego co poczytałem to nie jestem zbyt zadowolony. Nie pomogło u Ciebie zainstalowanie Catali 3.6?? Trzeba będzie zostawić połowę drzewka pustą bo reszta się na gold świeci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Niom. Niestety ja juz ta gre wywalilem :) Teraz kolej na ciebie :lol: Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 11 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2003 Ma ktoś może pojęcie dlaczego Need For Speed 2 HP (w wersji prawie oryginalnej) nie obsługuje Force Feedback'u na mojej Logitech Formula Force GP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 12 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2003 mam taka kierownice i mi force dziala choc jak przejade jeden wyscig to w drugim juz nie dzial i musze restartowac gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 13 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2003 może mi ktoś powiedzieć co to jest wersja prawie oryginalna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 mam taka kierownice i mi force dziala choc jak przejade jeden wyscig to w drugim juz nie dzial i musze restartowac gre Udało mi się w końcu jakoś tę kierownicę ustawić, ale, tak jak u Ciebie, potrzebuje restartów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 może mi ktoś powiedzieć co to jest wersja prawie oryginalna?? Zapewne "kopia bezpieczenstwa" wykonana z legalnej CD a nie z p2p :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrol Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Czy udało sie komus zainstalowac gre "Need For Speed Hot Pursuit 2" pod XP z sp2 ??? Co wkładam płytke żeby sobie to zainstalowac napędy ciągle coś czytają i czytają...i tak bez końca. Jak miałem XP tylko z SP1 wszystko było dobrze. Można na to jakoś poradzić bez usuwania sp2 ? Edytowane 22 Lutego 2005 przez retrol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 hmmmm, u mnie zadnych problemow. XP SP2 i NFS HP2 (org) zainstalowal sie bez zajekniecia, takze cos musi byc u Ciebie uwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrol Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 To chyba coś z płyta jest nie tak. Bo na "gołym XP SP1" tez nie działa. Dziwne bo na wakacjach w to grałem, może płyta już straciła date ważności... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goździu Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 U mnie też nie ma żadych problemów z t gierką SP2. Ale to chyba nie z utraty ważnosci ci nie chodzi bo moja tez w sumie jest wiekowa ale póki co jakiś miech temu nadal działała Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...