Songoku Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 mam taki problem chciałem sobie zrobić formata (z przyczyn wiadomych) no i wywalam nfsa pyta sie czy zostawić sejwki to to daje że tak bo juz dużo przeszłem ok gra sie wywaliła sejwki w mojich dokumentech przenosze se na drugi twardziel później format wgrywam nfsa przesznosze sejwka (tam było kilka plików)do głownego katalogu z grą ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m a tu pisze żeby zrobić nowy profil .no więc gdzie przeniećś sejwka już wszystkiego próbowałem co znałem prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaplasaK Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Savy przenieś do Moje DokumentyEa GamesNeed For Speed Hot Pursuit 2 i będzie chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Mam robniętą jedną trase, a dokładnie w Hot Pursuit=>Tropocal Open Tournament=> trasa 3/3 (Palm City Islands), może ktoś to mi przesłać na maila albo skontaktować sie ze mną to dam adres mego ftp,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 E no czy nikt nir ma tej gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Spoko, podesle Ci to ale jestem len i nie chce mi sie tego szukac. Podaj sciezke dostepu to Ci ja wysle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Spoko, podesle Ci to ale jestem len i nie chce mi sie tego szukac. Podaj sciezke dostepu to Ci ja wysle. Adred ftp zapodałem Ci na maila. Jak byś mógł to zapodaj go przez nocke a biega mnie zawartość katalogu: Need For Speed Hot Pursuit 2tracksTropics*.* Spakuj rarem bedzie około 12 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 nie widzialem w tym zadnego problemu - jak kazdy gto jezdzi w Arcade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 wina sterów lub openGl u mmnie było to samo sciagnalem stery do wszystkiefgo (nowe) i wszystko smiga O.K. spoxik i wogoleN4Speed w opengl ?? 8O 8O 8O Niezle niezle!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 mam ten sam problem i nie jest to wina podkrecania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no dobrze... aż wstyd przyznać, ale dałem ciała na całej linii... wcale nie musiałem zmieniać coolera. poprzedni też jest wystarczajacy... pod warunkiem że się go założy w odpowiednią stronę i dotyka do rdzenia na całej jego powierzchni. jako dotychczasowy użytkownik celiny nie zwróciłem uwagi na wcięcie w radiatorze do durona. :oops: :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 :lol: :lol: brak mi slow.. ostatnio bylo cos takiego pokazywane na benchmark pl lamerstwo... hahahahah Dobry jestes!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 :lol: :lol: brak mi slow.. ostatnio bylo cos takiego pokazywane na benchmark pl lamerstwo... hahahahah Dobry jestes!!! Lamerem bylby dopiero jakby krzyczal na okolo, ze jest git kolo i wszystko wie, a potem by powiedzial o tym coolerze. Nawet matematycy myla czasami podstawowa tabliczke mnozenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 wina sterów lub openGl u mmnie było to samo sciagnalem stery do wszystkiefgo (nowe) i wszystko smiga O.K. spoxik i wogoleN4Speed w opengl ?? 8O 8O 8O Niezle niezle!!!!!! Też się ździwiłem :). ps. serwer ile masz wogóle lat??? Nie sądzę żeby Góral był lamerem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Nie seRwer .. ! :) a czy wiek o tym mowi czy to ze nie potrafi sie zalozyc dobrze coolera. Dobrze ze ci sie jakies wtyczki nie pomyla bo ja juz nawet widzialem odwrotnie wpiety kabel zasilajacy do plyty .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 nie Sewer, wtyczki mi się nie mylą. wiem gdzie mam swoja wetknąć, jeżeli już zmieniam, to w pełni świadomie. btw. gdzie byłeś, jak prosiłem o pomoc...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Mam problema... Mianowicie nie moge się dołączyć do żadnego serwera. Gdy jakiś wybiore to wszystko jest ok, gra zaczyna sie wczytywać, ale jak dojdzie do końca to zonk, zwis... Niestety orginalna płytka mi zaginęła i korzystam z kopii zapasowej :wink: . Dodam tylko, że gdy to ja jestem serwem to wszystko jest ok. Towarzysze pomóżcie!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja też zainstalowałem z kopii zapasowej ;) Do niektórych serwerów nie chce się łączyc (wywala failed),ale na niektóre serwery łączy i nie ma zwisu, więc to chyba nie jest niedopracowanie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja też zainstalowałem z kopii zapasowej ;) Do niektórych serwerów nie chce się łączyc (wywala failed),ale na niektóre serwery łączy i nie ma zwisu, więc to chyba nie jest niedopracowanie gry jakie tam nie dopracowanie, nie znam sie na tm ale w/g nie gra wyrzyca osobe dolaczajaca sie do gry która ma taki sam CD-KEY co osoba która juz gra. Ktrótko mówic na jednym serwerze nie moze byc osob o takich samych CD-KEY-ach. oczywisie moge sie mylic, to jest taka moja mała teoria. tak czy sak da sie pograc, ja mam serdni ping 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja też zainstalowałem z kopii zapasowej ;) Do niektórych serwerów nie chce się łączyc (wywala failed),ale na niektóre serwery łączy i nie ma zwisu, więc to chyba nie jest niedopracowanie gry jakie tam nie dopracowanie, nie znam sie na tm ale w/g nie gra wyrzyca osobe dolaczajaca sie do gry która ma taki sam CD-KEY co osoba która juz gra. Ktrótko mówic na jednym serwerze nie moze byc osob o takich samych CD-KEY-ach. oczywisie moge sie mylic, to jest taka moja mała teoria. tak czy sak da sie pograc, ja mam serdni ping 200 Kumpel ma ten sam problem, ze dochodzi mu do konca i zwis..... A wracajac do cd-keya, jezeli ktos juz uzywa takiego jak ty to poprostu pojawi sie odpowiednia informacja i niebedziesz mugl grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Kumpel ma ten sam problem, ze dochodzi mu do konca i zwis..... A wracajac do cd-keya, jezeli ktos juz uzywa takiego jak ty to poprostu pojawi sie odpowiednia informacja i niebedziesz mugl grac.No to lipa :( . A też ma wersje orginalną inaczej?? Dziwne to bo o CD Key sie nie pluje a potem qpa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Odgrzejmy troche tego posta!! i ja mogę zagrać!! jak bedzie jakaś sesyjka to kontakt po GG: 1438061 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Spoko ja mogę. Mogę zrobić również serwer. Tylko że mam cd key'a który jest dość często zajęt.. Ale spoko jak to nie przeszkadza to gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Z chęcią bym zagrał, ale nie moge być hostem (NAT). Lepszą grą jest Live for Speed - tam dopiero widać technike jazdy, bo nfs to czyste arcade. Szukałem i nie mog jej znależć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 sory 1.12.54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 więc kiedy?? moze ustalimy sobie mniej więcej stały termin i bedziemy sie spotykać w miarę możliwości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jak będą chętni to ja też się piszę. GG 1384140 próbujcie nawet jak niedostępny i ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 ja takze pisze sie na partyjke w NFS jakby co to porsze o kontakt GG: 3426445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Spoko ja mogę. Mogę zrobić również serwer. Tylko że mam cd key'a który jest dość często zajęt.. Ale spoko jak to nie przeszkadza to gramy :) to sie da ominac... piszcie do mnie na ten temat na priva :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 TO DA SIE OMINAC PROSTO... WIECEJ U MNIE NA PRIV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 O widzę, że temat się rozruszał (nareszcie). Więc o mnie nie zapominajcie. GG macie w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...