Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 1:14:23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 moge sie pochawlic, ze mi sie udalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 a moze w sobote o 20:00 zagramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mogę zagrać dziś o 22. Mogę być hostem. O 22 założe serwer TWEAK a hasło: tweakpl. Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 :) :) :) jak bedziecie umowieni na granie to sendnijcie mi maila - chetnie sie przylacze :) :) :) artens@icpnet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra.. to dzisiaj o o ktorej w koncu?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra.. to dzisiaj o o ktorej w koncu?? :)mnie pasuje i 20 i 22 - napiszcei kiedy i grajem !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 o 22 wam odpowiada?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 mui odpowiada kazda pora........ powiedzmy o 22 jak Twin powiedzial.. ok?? i kto zalozy serwerek?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 mi raczej bardziej pasuje 21, ale o 22 postaram się być jakie hasło??? na czym gracie??(kierownica, klawiaturka, pad) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra....... to ja zaloze serwerek o 21 o nazwie TWEAK i haselku: Tweakpl :) pasuje?? :) ja gram na klawiszach...... bo paad mam rozwalonego a kierownicy nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ale jak załozycie serwer to prosze ustawcie klasę 2 albo 3 bo wszystkie inne serwery mają 1 klase i sie cały czas resetują i mnie to dobija. Najlepiej 3 klasa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 tylko zróbcie na 8 osób ten serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ok... 8 osob max i 2 klasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 neo, a jakie masz łącze?? u mnie moze być lipa z dołączeniem sie do gry :? bo zawsze mi sie wiesza gdy chce się dołączyć... :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 neo, a jakie masz łącze?? u mnie moze być lipa z dołączeniem sie do gry :? bo zawsze mi sie wiesza gdy chce się dołączyć... :( . taaaaaaa bo nie napisales do mnie na priva........ :) daj swojego maila na priva.. pogadamy :) co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moje lacze ma 512 kb/s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ale [gluteus maximus]...wlasnie mnie wyciagaja cipki z grupy do kina na ;) Jamjesta Blonda co pad nastepnego dnia... ;) I chyba sie skusze... Ale next time bede 100% Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra....... to ja zaloze serwerek o 21 o nazwie TWEAK i haselku: Tweakpl :) pasuje?? :) ja gram na klawiszach...... bo paad mam rozwalonego a kierownicy nie mam :)Po 21 a serverka nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ok.. stawiam serwa.... nazwa: Tweak haslo: Tweakpl :) no to jedziem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ej poczekajcie na mmnie ja tez gram moje ksywka to cobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 1 :14:11 na automatic i 1:12:55 na manual trzeba skrótami ostro rwać i nie można za wcześnie skręcać żeby nie tracić prędkości musisz wyczekać do końca skręt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra.... po dlugich.. i wyczerpujacych wyscigach czas isc z pieskiem :lol: do zobaczenia jutro na trasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra.... po dlugich.. i wyczerpujacych wyscigach czas isc z pieskiem :lol: do zobaczenia jutro na trasie :)Dzieki stary za gre.... super sie wymiatalo :), mam nadzieje ze jutro tez ciupniemy. Koncze robote o 19.15, mam nadzieje ze sie zalapie. Aha bym byl zapomnial, dzisiaj jest oststni dzien w ktorym mam neta od pewnego providera, wiec moze byc lipa :( chyba ze w niedziele niebedzie im sie chcialo tylkow ruszyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 no dobra.... po dlugich.. i wyczerpujacych wyscigach czas isc z pieskiem :lol: do zobaczenia jutro na trasie :)Dzieki stary za gre.... super sie wymiatalo :), mam nadzieje ze jutro tez ciupniemy. Koncze robote o 19.15, mam nadzieje ze sie zalapie. Aha bym byl zapomnial, dzisiaj jest oststni dzien w ktorym mam neta od pewnego providera, wiec moze byc lipa :( chyba ze w niedziele niebedzie im sie chcialo tylkow ruszyc :) jutro tez mysle kolo 21 zalozyc serwer :) ja tam mam jutro wolny dzionek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ale sie fajnie grało to co dzisiaj też gramy o 21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 właśnie wczoraj chciałem sobie zagrać na serwerze który robiliście i nie mogłem się połączyć od paru dni gra się zacina wywala mnie i nie moe się połączyć ostatnio troche procesor podkręciłem czy to może być przyczyna,????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Kurdee mam taki sam problem też nie mogę się z nikim połączyć co dziwne kiedyś śię łączyłm bez problemów a teraz to totalna lipa nic nie iść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no to mowilem zeby pisac do mnie na priva ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no to mowilem zeby pisac do mnie na priva ;)Dobra pisze do ciebie neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...