MatI Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Powie mi ktoś skąd to można z neta ściągnąć ????????? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 juz byl temacik o zawieszajacym sie NFS:HP2 ........ chcesz pograc w necie?? pisz do mnie na priva :) a taka propo Maclaren F1 lm the best :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Najlepszy jest F1 LM. Na nim mam rekord prędkości (ok.335 kmh). A różnic w prowadzeniu aut moim zdaniem nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 to gramy dzisiaj jak zawsze o 21 .Nasza stała godzina to 21 zawsze w sobote i niedziele .To kto robi server ten co zawsze nejlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ej ludzie juz czas gramy .róbcie server .pobutka wstawac już 21 gramy .jak nie będzie servera to ja go robie server TWEAK hasło TWEAKPL tak jak zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ej ludzie czemu nikt nie wchodzi czy nikomu juz sie nie hce grać czekałem chyba z 30 min i nikt nie wszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 ja bym z chęcią zagrał ale dziś mi net chodzi masakrycznie, jutro powinienem się zjawić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 Najlepszy jest F1 LM. Na nim mam rekord prędkości (ok.335 kmh). A różnic w prowadzeniu aut moim zdaniem nie ma :( procz predkosci to niczym sie nie roznia..... nawet charakterystyka jazdy.. a szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Siemka nie wiem czemu ale nie chce mi działać sprzęt jak w podpisie najnowsze Catalyst 2.4 , win xp i mi sie w pewnym momencie gry wiesz szukałem patche innych odpowiedzi ale nic nie ma wyskakuje mi że to przez jakiś plik atigl coś tam i że przez to mi się wiesz dorddzie o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Musisz popracować nad opcjami detali. Zmniejsz wszystko na min. w NFSIe (oprócz rozdzielczości) to bedzie działać. A potem dodawaj i jak sie zawies to bedzie wiedział czego nie można dodac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Dzieki jest tak jak mówiłeś . Wielkie THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Właśnie odkrłem żródło mojego problemu. Napięcie było za słabe i nie chciało mnie połączyć i wogóle gra się zacinała gdy awiększyłem jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 P{roblem dotyczy tego ze mam nowa karte Radka 9000 i jak ustawie detale na max to po pierwsze po wyjsciu z gry nie sa zapamietywane te ustawienia a po drugie czesto przy ustawianu max wywskakuje jakis blad i gra nie idze dalej.Mam sterowniki jedne z najnowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Niestety na max detalach nie pograsz musisz pogrzebać i wybrać takie ustawienia na których nie bedziesz miał kłopotów inaczej nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 14 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2002 Moze moglby ktos podeslac w takim razie configi z detalami ustawionymi jak najbardziej na maxca zeby sie nie wywalalo ??? trzepol@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Moze moglby ktos podeslac w takim razie configi z detalami ustawionymi jak najbardziej na maxca zeby sie nie wywalalo ??? trzepol@interia.pl Trzepol co ty pieprzysz ( czarnym pieprzem oczywiscie :) ) na tym konfigu powinno smigac a co do pierwszego postu to spruboj pojechac formatem powinni pomoc!!! z reszta co ma w tym wypadku wydajnosc do stabilnosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Nic nie pieprze standardowo NFS mi sie uruchami tak car detail na jakies 80% a special effects na jakies 20% !!!! i jak podciagne to na maxa to za chwile mi sie wywala gra.A format robiony byl tzn mam kopie systemu i przywracam moze sprobuje przywrocic ME i zobacze czy tam mi sie wywali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Nic nie pieprze standardowo NFS mi sie uruchami tak car detail na jakies 80% a special effects na jakies 20% !!!! i jak podciagne to na maxa to za chwile mi sie wywala gra.A format robiony byl tzn mam kopie systemu i przywracam moze sprobuje przywrocic ME i zobacze czy tam mi sie wywali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Wyskakuje cos takiego a po drugie ustawione detale nie chca sie zapisac i po poownym restarcie gry znowu mam domyslne ustawienia.Co dziwne przy uruchomieniu pojawiaja sie jakby artefakty a karta nie krecona a podczas gry przy mocnych skretach tlo w grze jakby przeskakiwalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Z kartami ATI tak jest że się wywalają w NFSII na max detalach; wystarczy, że ustawisz jeden poziom niżej i chodzi ok. Jak chcesz się pobawić to pliku .ini idzie ustawić tak aby na max detalach też chodziło ok (chodzi oto, że pomiędzy ustawieniem max a high zmieniają się 2 opcje ale tylko jedna z nich powoduje niestabilność na kartach ATI). Poszukaj na forum gry już o tym było z dokładnym opisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 A w ktorym pliku zapisywane sa ustawienia jakie sobie zazycze w grze bo teraz moge ustawic sobie wszystko na high ale po ponownym uruchomieniu znowu mam nie tak jak ma byc i chce zmienic w odpowiednim pliku to zeby zawsze od wlaczenia bylo na high. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Biker - spytam się co Ty pieprzysz. Bo problem jest znany bardzo wielu osobom... Co do rozwiązania to chyba juz znalazłeś? Metodą prób i błędów najszybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 P{roblem dotyczy tego ze mam nowa karte Radka 9000 i jak ustawie detale na max to po pierwsze po wyjsciu z gry nie sa zapamietywane te ustawienia a po drugie czesto przy ustawianu max wywskakuje jakis blad i gra nie idze dalej.Mam sterowniki jedne z najnowszych.tez mam radka 9000 i na kazdych driverach chodzi ok na ustawieniach max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 U mnie jakos dziwnie sie ta gra zachowuje przez ostatnie 2 dni gralem na max detalach i nic nie wislo zadnego glupiego ekranu a wczoraj nawet do gry mnie nie chcialo wpuscic bo tylko wyskakiwal ten cholerny ekarnik co zamiescilem screen wyzej.Zmienilem wysztko na HIGH i dalej potrafi sie wywalic zalezy od kaprysu gry i juz mnie to wkurza :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 :lol: :lol: brak mi slow.. ostatnio bylo cos takiego pokazywane na benchmark pl lamerstwo... hahahahah Dobry jestes!!! każdy ma prawo sie pomylić i nie trzeba go od razu od lamera wyzywać !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 dziwne ze przy 40 klatkach sie tnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 musiałbys napisac coś wiecej,np. czy jakie masz stery, czy pojawia sie jakis error ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Tak Michal kazdy ma sie prawo pomylic :D Ciekawe jakby sie lekarz pomylil i by ci wycial watrobe zamiast nerki :lol: i potem by ci powiedzial" kazdy ma sie prawo pomylic ". Coz niektorzy nawet kulke od lozyska by zepsuli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 robisz z igły widły :) , co innego powiedzieć (napisać) a zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Michał ma rację, więcej szczegółów. Ale może być to winą Twojego ukochanego W2k bo pod XP i 98 chodzi idealnie (ew. zwalona kopia gry). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...