Dj nEo Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam ! ma ostatnio problem z karta muzyczna na mojej płycie Epox 8RDA+ jak gram w counter-strike 1.6 to mi głos znika po jakimś czasie granie :( mam najnowsze sterowniki (ze strony nvidii) również w grze far cry mam taki przerywany dźwięk (mam orginał) czy ktoś ma też taki problem ? dziękuje za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Miałem to samo na sterach 4.31(5-10 minut był dzwięk a potem znikał i dopiero po restarcie znowu był dzwięk), zmieniłem na 4.24 i problem znikł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj nEo Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 czy mógłbyś podać linka do tych sterowników ? bo nie chce zainstalować jakiś złych. dziękuje z góry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_4.24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj nEo Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 bardzo dziękuje, sprawdze jak działają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...