Q Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Dzisiaj widziałem w Konstancinie Ferrari 360 Spider. :D Nie wyglądało na popsute :wink: Też je widziałem na placu Teatralnym :DRejestracja W7 DANTX , należy to DANTEX MED firmy :D Było na targach motoryzacyjnych w Warszawie.Zgadza się! Byłem na tych targach :D :D Taki ma ładny czerwony kolor 8) UPDATE: Jak by ktoś nie wiedział co to jest Dantex-Med :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 LPC, jest taka zasada, "nie kupuje się aut na F, czyli FORD, FIAT i FRANCUSKIE".Tak, a oczywiście niemieckie jest sehr gut, a japońskie super, a reszta to wogóle. Auto rewanżuje się za eksploatację, a wpadki zdarzają się każdemu, nie tylko Francuzom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Kolejny filmik Lamborghini Murciélago :arrow: http://members.lycos.co.uk/turzol/public/V...Targi/murci.avi - a pozniej najazd na Gallardo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...