mmateusz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 mam athlona xp2200+ (obecnie xp2250+) t. breda. nie ukrywam, ze czasami chodzil na xp2600+. ostatnio zauwazylem biale plamki w rogu rdzenia. plamki te tworza bialy kwadrat o wymiarach ok. 1,5x1,5mm. wiecie co to jest? problemow ze stabilnoscia chyba nie mam(tzn. przy prime95 i 3dmarku sie nie wiesza) wyglada to mniej wiecej tak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25434515 tylko u mnie ten kwadrat jest w mniejszym stopniu wypelniony tymi bialymi kropkami. -- mmateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 :lol: te plamki są fabrycznie na rdzeniu :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmateusz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 > te plamki są fabrycznie na rdzeniu hmm. jakos nie pamietam zeby byly jak go za pierwszym razem montowalem, ale skoro tak mowisz to dobrze. bo juz myslalem ze przypalilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Fabrycznie, na moim bartonie też jest taki znaczek, mimo że rdzeń ma inny kształt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...