Flaszka Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam mam problem z Radeon`em 9600. w programie Power strip taktowania pamięci zamiast 400Mhz wynoszą 202Mhz?? Czy wie ktoś czym to jest spowodowane - wina kompa czy producenta?? Sprawdzałem jeszcze na innym programiku i to samo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 PowerStrip pokazuje taktowanie rzeczywiste, czyli masz 202x2=404. Zobacz sobie np. w aidzie32 (teraz everest) i ci pokaże 404. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Wydaje mi się że musisz pomnożyć taktowania razy 2 i wtedy masz prawdziwe :D Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Dokladnie 200 MHz to jest czestotliwosc rzeczywista, a 400MHz efektywna. 200 rzeczywiste=400 efektywne. Tak sie przelicza pamieci DDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nie no LOL :D Dobrze że nie poszłeś z reklamacją bo jeszcze by cie wyśmiali :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaszka Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Dzieki panowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Nie no LOL :D Dobrze że nie poszłeś z reklamacją bo jeszcze by cie wyśmiali :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Człowieku chłopak kupił karte i sie wystraszył że dali mu bubel a to że sie niezna tyak dosokanle jak ty to nie jego wina. przypomnij sobie jak ty byłeś poczatkujący ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...