Osiem_1 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam, mam dziwny problem, zaraz po instalacji win 98SE, nie uruchamia sie system, tylko w trybie awaryjnym. Przy uruchamianiu krok po kroku ostatnie co sie wgrywa to stery od myszki. Ma ktos jakis pomysl??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 format c + ponowna instalacja windy i najlepiej instajuj stery i soft po kolei wtedy bedziesz wiedzial co ci tak kaszani system Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Sa postepy, robilem ponowna instalacje, bez rezultatu, zainstalowalem XP i jest to samo, sprawdzilem pamiec, to nie ona, wiec zostaje plytka albo procesor,co obstawiacie ?? Musial przeciez ktos miec podobny problem.... :/ Zabieram sie za update biosu, plytka jest nowa na gwarancji, jesli ktos mi odradza to niech to szybko napisze, za jakies 30 minut bedzie po wszystkim. acha, i jeszcze jedno dziwne zachowanie, nier mozna wylaczyc kompa powerem, trzeba na zasilaczu, tzn jak przytrzymasz to wylaczaja sie tylko dyski, wentlator dalej chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Mam doswiadczenie w update, nie chodzi mi o ten aspekt. Tylko o to czy warto i czy to cos moze dac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nic to nie dało. :( HELP !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Sprawdzilem procesor, plytka idzi do serwisu... c.d.n. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem_1 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jest nowa, narazie dziala, ale sa pewne oznaki, ktore niepokoja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...