oskarh Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak mogę zmienić napięcia w asrocku k7s8x????????? Które zworki czy tam coś ma zewrzeć? I czy mogę coś więcej podkręcić na tej płytce oprócz procka, np. Pamięć?? Mam Athlona XP 2200+, Pamięć elixir 256 333mhz, kartę graficzną 4mb(chwilowo), dysk WD 20 GB i asrock k7s8x, a procka chłodze czymś dużym z wentylatorem tracera 10000 RPM Max. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 nic nie mówie ale nawet wyszukiwarki nie musiałeś używać. Topic o k7s8x jest pod twoim... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 ja polecam zajzec do user guide`a plytki ;] (i tu uwaga "spoiler":P) a w konsekwencji do pdf`a na plycie ze sterami i tam jest wszystko ladnie wytlumaczone ;]] no i ta .. pani ktore pokazuje dlugopisem jak sie montuje MoBo ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 pani pokazuje ale jak przychodzi do montowania do jakies owlosione lapska trzymaja procka:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolopo1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 no własnie chciałem poszukać czegoś na temat owego MOBO .... :lol: :lol: Oprócz 1 kompa (opis ponizej) mam okazje kupić athlona 1700+ i nie stety nie mam zbyt duzo plnów a chciałbym złozyć kolejnego kompa (niezbyt drogiego) no i przeglądałem cennik gral.pl i natrafiłem na ta płyte.... lecz w sumie poza opisem nic o niej nie wiem.... zna ktoś moze jakieś linki odnoście recencji mobo z czipem SiS 746FX :?: :?: THX a lot z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolopo1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 "...na tą płyte" znaczy sie ASRock K7S8X R3.0 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Nie ma sprawy oto link (znalezione by google w less than 1 min ;)) By ocworkbench by k7jo by TeenSeekers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...