Johnny Krawężnik Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Mam pytanko - czy w/w karta poszłaby na AGP*2 ? Bo mi sie wydaje, że nie... a może mógłbym sprzedać, gdyby poszła :) Uprzejmie proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zlitujcie sie ludzie i pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 http://www.edbpriser.dk/Listprices.asp?ID=13560 tu looknij to sie dowiesz... tak jak pisza x4... nie ma zadnej wzmianki o x2 wiec chyba karty nie sprzedasz ;-) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 karat działa w AGPX2 AGPX4 ! i ewentualnie x8 w zalerznosci od modelu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Dziala bez problemow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 DZIĘKI LUDZIE! Najlepiej chyba sprawdzić w takim wypadku. :wink: Mam nadzieję, że nie stanie się nic złego, jeśli by nawet nie działała. Pozdrawiam i dzięki raz jeszcze za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...