Rob@k Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Witam. Mam okazje kupic po okazyjnej cenie nowy monitor TUSONIC EV-700 (112 zl). Mam pytanie czy ktos ma ten monitor i jak on sie sprawuje??? Nie wypali mi oczu??? Szukalem w necie jakiegos testu ale nic nie znalazalem. Dzieki za odpowiedz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|ZeD| Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Czesc - monitor jak dla mnie to najwazniejsza czesc kompa to w niego patrzysz sie przez pare godzin dziennie ja bym NIE kupil monitora ktory kosztuje 112 zł poniewaz za nowe okulary zaplacil bym 500 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Chodzi o to ze ja pracuje w Tesco i mamy teraz wyprzedaz. Ten monitor wczesniej byl po 449 zl i jest przeceniony na 112 zl. Podobnie wiele innych rzeczy, ktore sie nie sprzedaja tylko leza na magazynie np: TV Philips 28" z 1799 na 450 zl :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Czy ktos ma ten monitor i moze mi powiedziec czy warto za ta cene go ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 jeśli pracujesz w tym sklepie to przecie masz mozliwość podłączenia go i zobaczenia jak działa czy też nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...