KGB Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 no co ty ,jaga to chyba tego najtanszego X-type czy cos tam ,ale to tylko f mondeo jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Niee.. ostatnio gadali o tym ze Jaguar zamontowal Diesla w S-type chyba a zaklinal sie ze Diesla nie bedzie :P widac zmiekla pala :D hehe. Ja tam bym chcial 530d :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a ja M5 :P - gaz bym sam wstawil :D :D :D no i jest powod zeby nie kupowac AS5 - lepiej juz od dzisiaj zbierac na M5 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 hmm jak to ta sama pasta;/ Tutaj jest Pasta Arctic Silver 5 - 3.5g (23zł) A tutaj OCZ Ultra 5+ Silver 3 G. (29zł) Wiec to nie sa takie same pasty z logicznego punktu myslenia to wynika:] poza tym AS5 kosztuje 23 zł i jest jej 3,5 G, a tamte OCZ 3G i kosztuje 29zł powiedzcie, ktora jest lepsza jak ktos wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 kup as5 pewnie i tak nie jestes taki expert od nakladania pasty zeby wyczuc roznice miedzy takimi pastami i nie masz sprzetu ktory by pozwalal na miarodajny pomiar ktora lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 po kanadzie sie wozilem X-type i nie jest to taka fajna fura ;] he he moze i fajnie wyglada fajne osiagi ale .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Taka mała tubka AC5 wystarczy Ci na bardzo długo. 909174[/snapback] Mi juz sie skonczyla ;) Mialem ja 3 miechy, ale duzo grzebalem w kompie w owym czasie :D Jak AS5 za drogie to bierz Ceramique! 909180[/snapback] Teraz w szafie lezy wlasnie i czeka na nowy bloczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 No ofszem expertem moze i nie jestem, ale ta pasta nie dla mnie tylko skladam kompa na plycie glownej DFI i Athlonie64 gosciowi no i chce wiedziec, ktora lepiej przewodzi cieplo... (chyba kupie AS5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...