demaxius Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 normalnie jestem w posiadaniu prawie że:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 raczej nagrzewnica . mozna wykorzystac do wc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Oczywiście zalozyc do fiata 125p. :o to chlodnica czy nagrzewnica, bo jak chlodnica to se ja mozesz... patrze powyzej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demaxius Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 lac to dostane, niewiem po co i niewim jak to wykorzystać, takie chasło poprostu a i jeszcze mam reflektor hondy civic lewy dla odmiany:P, z 1999roku, katastrofa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 bardzo wiele rzeczy.... poczynajac od kupienia, na sprzedaniu konczac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...