Skocz do zawartości
Robertcik

3DMARK 2001SE kto da więcej??

Rekomendowane odpowiedzi

Wyciągnąłem 12734 +/- 50pkt(P4 2,2 @2,5 GF4 4600 Gianward 321MHz core/745Mhz pamięć) i co z tego jak wczoraj odwiedziłem stronę MADONION.COM i zobaczyłem wynik pow 18000pkt. 8O Zobaczyłem, wkurzyłem się i poszedłem spać. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na swoim PNY GF4 4200 wyciognolem 11941 markow to chyba niezle co..To niewiele mniej od ciebie porownujac config twoj i moj..Cos chuba z tym pentium nie tak albo z GF 4600.Mozna to tez sprawdzic na stronie madonion test nazywa sie ChrisG`s benchmark wystarczy poszukac wyniku 11941..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągnąłem 12734 +/- 50pkt(P4 2,2 @2,5 GF4 4600 Gianward 321MHz core/745Mhz pamięć) i co z tego jak wczoraj odwiedziłem stronę MADONION.COM i zobaczyłem wynik pow 18000pkt. 8O  Zobaczyłem, wkurzyłem się i poszedłem spać. :mrgreen:

Ej stary wyluzuj troche.

Nie dość, że lamersko kopiujesz mój topic "http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=2498" to jeszcze tworzysz temat który jest już omawiany.

Po co ?? jesteś aż taką lamą? Czy chcesz sie pochwalić sprzetem który za pare miesięcy będzie warty 1000 zł?

Nic nowego nie wnosisz na forum tylko tworzysz beznadziejne tematy i zaśmiecasz forum :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyciągnąłem 12734 +/- 50pkt(P4 2,2 @2,5 GF4 4600 Gianward 321MHz core/745Mhz pamięć) i co z tego jak wczoraj odwiedziłem stronę MADONION.COM i zobaczyłem wynik pow 18000pkt. 8O  Zobaczyłem, wkurzyłem się i poszedłem spać. :mrgreen:

Ej stary wyluzuj troche.

Nie dość, że lamersko kopiujesz mój topic "http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=2498" to jeszcze tworzysz temat który jest już omawiany.

Po co ?? jesteś aż taką lamą? Czy chcesz sie pochwalić sprzetem który za pare miesięcy będzie warty 1000 zł?

Nic nowego nie wnosisz na forum tylko tworzysz beznadziejne tematy i zaśmiecasz forum :evil:

Nic dodać nic ująć. Ehhh...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...