SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Niektorzy zarzucaja, mi ze za duzo wspominam o bloku wodnym produkcji Realitynet. Rozumiem o co Wam chodzi. Chcialbym wobec tego, aby wszelkie pytania i watpliwosci wyjasniac tutaj, a nie w poszczegolnych watkach. Oto i jak prezentuje sie "Frost" http://realitynet.mod4.us/all.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231178.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231180.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231181.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231182.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231183.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231184.jpg http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231185.jpg Wynikow swoich jakie uzyskalem nie podam, z prostego wzgledu, zaraz ktos powie, ze sa nieobiektywne. na testy na kilku serwisach musicie jeszcze troszeczke poczekac, zainteresowani juz bloki dostali do przetestowania. Przepraszam ponadto wszystkich za tak nachalne reklamowanie w kilku watkach, ale IMHO ten blok jest tego wart. Z waszymi ocenami wstrzymajcie sie do opublikoania testow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Gdzies już widziałem takie pudełka... tylko były niebieksie i z misiem :P . Czekamy na testy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jak zamowie 2 to dostane znizke ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie wiem, szczerze powiedziawszy ja o tym nie decyduje. Szczerze mowiac, to i tak blok ma sporo do zaoferowania w tej cenie. Bowiem szybkozlaczki sa w cenie bloku, jest pasta, i zapasowa sruba do mocowania, zaden z producentow nie daje tego w cenie bloku. P.S. Na fotkach jest z choinkami, taka wersje mozna takze zamowic na specjalne zamowienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A co z wersja 12-16-12 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Hmm narazie nie jest dostepna taka konfiguracja zlaczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Brawo Reality Net i brawo Spider! ten blok to naprawde extra oferta! chyba najlepsza na rynku obok blokow z bloki.pl. Mam nadzieje ze nie udezy wam woda sodowa i gdy sprzedaz wzrosnie cena bloku nie urośnie do chorych cen np. nukleona 2! + kupno zlaczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Nie no woda nam juz uderzyla, ze w ogole sie za produkcje wzielismy :D Cena bloku jest wywazona i nie przewidujemy jej podwyzki. Wkrotce zacznimy takze produkcje blokow na GPU/NB oraz innych akcesoriow do WC. Wszystko w swoim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Gdzies już widziałem takie pudełka... tylko były niebieksie i z misiem :P . Czekamy na testy :). - ja juz dostalem bloczek - dzis zrecenzuje go a na tygodniu zrobie test porownawczy - poki co Nukleonem v2 i Urielem Multitop. Ogolnie bloczek przedstawia sie bardzo dobrze. Dluzsze finy niz w urielu (choc jest ich o jeden mniej). Ogolnie w wiekszosci superlatywy :) - wiecej w recenzji i tescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Spider, bedzie mozna zamowic bloczek bez złaczek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIOR Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Podoba mi się :) Chyba pora CPC wyciągać i na allegro sprzedawać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wszystko fajnie , tylko po co az takie dlugie finy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ghazi - jak napisalem wczesniej, wszelkie pytania odnosnie zamawiania nie do mnie, ale sadze, ze nie bedzie problemu. Kubasik - Przedewszystkim, dlatego, ze podczas testow prototypow taka konstrukcja wyszla najlepiej. P.S. Blok jest robiony na recznej frezarce nie na CNC, pomimo to wszystkie sztuki sa identyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Bloczek bardzo fajny i taniutki. Jak będe wracał do WC (w co wątpie, ale pewnie długo nie wytrzymam) to sobie go kupię. Jest możliwość zamówienia bloczku z podświetleniem (dioda + otwór) ?? Jeszcze tylko dobre i tanie bloki na NB,GPU i RZĄDZICIE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Wlasnie co do Gpu i Nb to zauwazylem ze na pudelku jest miejsce do zaznaczenai ze wewnatrz znajduje sie wlasnie blok na gpu/nb - czyzby niedalekie plany w tym kierunku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Miejmy nadzieję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Niektorzy zarzucaja, mi ze za duzo wspominam o bloku wodnym produkcji Realitynet. Rozumiem o co Wam chodzi. Chcialbym wobec tego, aby wszelkie pytania i watpliwosci wyjasniac tutaj, a nie w poszczegolnych watkach. Przepraszam ponadto wszystkich za tak nachalne reklamowanie w kilku watkach, ale IMHO ten blok jest tego wart. Z waszymi ocenami wstrzymajcie sie do opublikoania testow :D SpiderMAN wyhamuj ... Tak nachalnie reklamujesz swój plagiat ... Niby co w tym bloku jest tak innowacyjnego, że pobije pierwowzory ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A co jest w pierwowzorach takiego że są lepsze od niego ?? :) Jak dla mnie jedno i to samo. A kupowanie bloku za 200zł jest głupotą, bo czy warto dawać tyle kasy żeby mieć o 0.5C mniej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Niby co w tym bloku jest tak innowacyjnego, że pobije pierwowzory ??Jak to co swiatelko i melodyjke :lol: Spider wiem ze na tym zarabiasz ale takiej chamowy to nawet CFD nie robilo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Coś cie się tak do niego doczepili ?? Jeśli to ty byś sprzedawał te bloki robił byś taką samą reklamę jak on. A że bloczek ten jest obecnie NAJCIEKAWSZĄ ofertą na rynku to nic tylko kupować, a nie pchać się w Nukleony za kupę kasy które są spewnością identyczne pod względem wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A co jest w pierwowzorach takiego że są lepsze od niego ?? :) Jak dla mnie jedno i to samo. A kupowanie bloku za 200zł jest głupotą, bo czy warto dawać tyle kasy żeby mieć o 0.5C mniej ??coz znam osby ktore dla .5 dzada wiecej :) , znam tez osoby co e testach z powodu 0,5 zrobia ogromna roznice :). Co jedno jest pewne zdrowa konkorencja wjdzie nam na zdrowie. A swoja droga ladny bloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Niby co w tym bloku jest tak innowacyjnego, że pobije pierwowzory ?? Jak to co swiatelko i melodyjke :lol: Spider wiem ze na tym zarabiasz ale takiej chamowy to nawet CFD nie robilo .Nic nie wiesz, ja na tym nie zarabiam ani grosza. Za swojego Frosta musialem zaplacic, uwazam go za dobry produkt :D Wiec uswiadom sobie, ze sa tacy ludzie w PL co cos robia bezinteresownie, dla przyjaciol!!! Jestesmy na dobrej drodze przeksztalcenia Realitynet.pl w dobrze prosperujaca firme, narazie tylko wkladamy, aby za jakis czas moc wyjac. Tak to jest w interesach, ja utrzymuje sie zupelnie z innej pracy, serwis czy tez bloki traktuje jako hobby. Moim i kolegow celem jest zapelnienie luki dobrym i niedrogim produktem. Nie interesuja mnie zyski z tego, z prostych wzgledow, zabieram sie za inny interes wkrotce nie zwiaqzany z kompami. Hobby niech bedzie hobby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ty nic na tym nie zarabiasz ale twoj przyjaciel to juz tak . Nie wiem jakie laczal cie zwiazki z tym blokiem , nie obchodzi mnie to . Wiem za to ze za reklame CFD dostawalo baty . No tak ale to forum to od dawna "Folwark Zwierzecy" . Na koniec podkreslem ze nie mam nic wspolnego z konkurencja , nie interesuje mnie ten blok za bardzo , nie mam ochoty oczerniac nikogo , nie mowie ze za pol litra zrobie lepszy :wink: Do byla tylko uwaga do Spida BTW powodzenia z interesem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Dziekuje, tego nam i wszystkim mlodym firmom na poczatku nie powinno brakowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 anyway widze podobne motylki jak w Urielu - próbowaliscie je wkręcać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Tak probowalismy. To dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 A że bloczek ten jest obecnie NAJCIEKAWSZĄ ofertą na rynku to nic tylko kupować, ....z czy mógłbym uprzejmię poprosić o uzasadnienie tej wypowiedzi ? i odniesienie się do np. SPIDER EXTREME - PX, bom ciekaw niezmiernie dlaczego łon mniej CIEKAWY :?: naprawdę :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Hmmm... cena niesamowita jak za taki blok z takim wyposazeniem. Imo jednak dluzsze finy beda potrzebowaly mocniejszej pompki niz np uriel2.... ale to wyjdzie w testach. Ja takze zycze powodzenia :) widze ze duzo ostatnio ludzi z tweaka rozwija calkiem ladne "interesy" ... :twisted: za niedlugo tez bede mogl sie z pewnym uzytkownikiem tego forum "czyms" pochwalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 kolejna kopia WW. mogloby sie pokazac wreszcie cos innowacyjnego, bo wszystkei bloki sa oklepane. ciekawe jak bardzo SMH bazowal na blokach CFD, ktore zreszto wczesniej sam sprzedawal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 masz racje ze w koncu cos nowego by sie przydalo... ale cos nowego wiaze sie z bardzo duzymi kosztami itp. mam nadzieje ze zyski ze sprzedazy frosta zostana przeznaczone na jakas nowa konstrukcje ( fajnie by bylo gdyby to nie byla kopia niczego... i gdyby Polska moglaby sie pochwalic wlasna konstrukacja ... :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...