Skocz do zawartości
SpiderMAN

RN Frost - prezentacja

Rekomendowane odpowiedzi

Niektorzy zarzucaja, mi ze za duzo wspominam o bloku wodnym produkcji Realitynet. Rozumiem o co Wam chodzi. Chcialbym wobec tego, aby wszelkie pytania i watpliwosci wyjasniac tutaj, a nie w poszczegolnych watkach.

Oto i jak prezentuje sie "Frost"

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/all.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231178.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231180.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231181.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231182.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231183.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231184.jpg

Dołączona grafika

http://realitynet.mod4.us/spider/wc/P6231185.jpg

Wynikow swoich jakie uzyskalem nie podam, z prostego wzgledu, zaraz ktos powie, ze sa nieobiektywne.

na testy na kilku serwisach musicie jeszcze troszeczke poczekac, zainteresowani juz bloki dostali do przetestowania.

Przepraszam ponadto wszystkich za tak nachalne reklamowanie w kilku watkach, ale IMHO ten blok jest tego wart. Z waszymi ocenami wstrzymajcie sie do opublikoania testow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, szczerze powiedziawszy ja o tym nie decyduje. Szczerze mowiac, to i tak blok ma sporo do zaoferowania w tej cenie.

Bowiem szybkozlaczki sa w cenie bloku, jest pasta, i zapasowa sruba do mocowania, zaden z producentow nie daje tego w cenie bloku.

P.S. Na fotkach jest z choinkami, taka wersje mozna takze zamowic na specjalne zamowienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brawo Reality Net i brawo Spider! ten blok to naprawde extra oferta! chyba najlepsza na rynku obok blokow z bloki.pl. Mam nadzieje ze nie udezy wam woda sodowa i gdy sprzedaz wzrosnie cena bloku nie urośnie do chorych cen np. nukleona 2! + kupno zlaczek!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no woda nam juz uderzyla, ze w ogole sie za produkcje wzielismy :D

Cena bloku jest wywazona i nie przewidujemy jej podwyzki.

Wkrotce zacznimy takze produkcje blokow na GPU/NB oraz innych akcesoriow do WC.

Wszystko w swoim czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzies już widziałem takie pudełka... tylko były niebieksie i z misiem  :P .

Czekamy na testy :).

- ja juz dostalem bloczek - dzis zrecenzuje go a na tygodniu zrobie test porownawczy - poki co Nukleonem v2 i Urielem Multitop.

Ogolnie bloczek przedstawia sie bardzo dobrze. Dluzsze finy niz w urielu (choc jest ich o jeden mniej). Ogolnie w wiekszosci superlatywy :) - wiecej w recenzji i tescie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ghazi - jak napisalem wczesniej, wszelkie pytania odnosnie zamawiania nie do mnie, ale sadze, ze nie bedzie problemu.

Kubasik - Przedewszystkim, dlatego, ze podczas testow prototypow taka konstrukcja wyszla najlepiej.

P.S.

Blok jest robiony na recznej frezarce nie na CNC, pomimo to wszystkie sztuki sa identyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bloczek bardzo fajny i taniutki. Jak będe wracał do WC (w co wątpie, ale pewnie długo nie wytrzymam) to sobie go kupię.

Jest możliwość zamówienia bloczku z podświetleniem (dioda + otwór) ??

Jeszcze tylko dobre i tanie bloki na NB,GPU i RZĄDZICIE !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektorzy zarzucaja, mi ze za duzo wspominam o bloku wodnym produkcji Realitynet. Rozumiem o co Wam chodzi. Chcialbym wobec tego, aby wszelkie pytania i watpliwosci wyjasniac tutaj, a nie w poszczegolnych watkach.

Przepraszam ponadto wszystkich za tak nachalne reklamowanie w kilku watkach, ale IMHO ten blok jest tego wart. Z waszymi ocenami wstrzymajcie sie do opublikoania testow :D

SpiderMAN wyhamuj ...

Tak nachalnie reklamujesz swój plagiat ...

Niby co w tym bloku jest tak innowacyjnego, że pobije pierwowzory ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś cie się tak do niego doczepili ?? Jeśli to ty byś sprzedawał te bloki robił byś taką samą reklamę jak on. A że bloczek ten jest obecnie NAJCIEKAWSZĄ ofertą na rynku to nic tylko kupować, a nie pchać się w Nukleony za kupę kasy które są spewnością identyczne pod względem wydajności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co jest w pierwowzorach takiego że są lepsze od niego ?? :) Jak dla mnie jedno i to samo. A kupowanie bloku za 200zł jest głupotą, bo czy warto dawać tyle kasy żeby mieć o 0.5C mniej ??

coz znam osby ktore dla .5 dzada wiecej :) , znam tez osoby co e testach z powodu 0,5 zrobia ogromna roznice :). Co jedno jest pewne zdrowa konkorencja wjdzie nam na zdrowie. A swoja droga ladny bloczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby co w tym bloku jest tak innowacyjnego, że pobije pierwowzory ??

Jak to co swiatelko i melodyjke :lol: Spider wiem ze na tym zarabiasz ale takiej chamowy to nawet CFD nie robilo .
Nic nie wiesz, ja na tym nie zarabiam ani grosza. Za swojego Frosta musialem zaplacic, uwazam go za dobry produkt :D

Wiec uswiadom sobie, ze sa tacy ludzie w PL co cos robia bezinteresownie, dla przyjaciol!!!

Jestesmy na dobrej drodze przeksztalcenia Realitynet.pl w dobrze prosperujaca firme, narazie tylko wkladamy, aby za jakis czas moc wyjac. Tak to jest w interesach, ja utrzymuje sie zupelnie z innej pracy, serwis czy tez bloki traktuje jako hobby. Moim i kolegow celem jest zapelnienie luki dobrym i niedrogim produktem. Nie interesuja mnie zyski z tego, z prostych wzgledow, zabieram sie za inny interes wkrotce nie zwiaqzany z kompami.

Hobby niech bedzie hobby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty nic na tym nie zarabiasz ale twoj przyjaciel to juz tak . Nie wiem jakie laczal cie zwiazki z tym blokiem , nie obchodzi mnie to . Wiem za to ze za reklame CFD dostawalo baty . No tak ale to forum to od dawna "Folwark Zwierzecy" . Na koniec podkreslem ze nie mam nic wspolnego z konkurencja , nie interesuje mnie ten blok za bardzo , nie mam ochoty oczerniac nikogo , nie mowie ze za pol litra zrobie lepszy :wink: Do byla tylko uwaga do Spida BTW powodzenia z interesem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A że bloczek ten jest obecnie NAJCIEKAWSZĄ ofertą na rynku to nic tylko kupować, ....

z czy mógłbym uprzejmię poprosić o uzasadnienie tej wypowiedzi ?

i odniesienie się do np. SPIDER EXTREME - PX, bom ciekaw niezmiernie dlaczego łon mniej CIEKAWY :?: naprawdę :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... cena niesamowita jak za taki blok z takim wyposazeniem.

Imo jednak dluzsze finy beda potrzebowaly mocniejszej pompki niz np uriel2.... ale to wyjdzie w testach.

Ja takze zycze powodzenia :)

widze ze duzo ostatnio ludzi z tweaka rozwija calkiem ladne "interesy" ... :twisted: za niedlugo tez bede mogl sie z pewnym uzytkownikiem tego forum "czyms" pochwalic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

masz racje ze w koncu cos nowego by sie przydalo... ale cos nowego wiaze sie z bardzo duzymi kosztami itp. mam nadzieje ze zyski ze sprzedazy frosta zostana przeznaczone na jakas nowa konstrukcje ( fajnie by bylo gdyby to nie byla kopia niczego... i gdyby Polska moglaby sie pochwalic wlasna konstrukacja ... :wink: ).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi