monocyklista Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Bry, niedawno znalazłem bardzo ciekawy film: Kaena - The Prophecy. Podobno najdroższa europejska animacja komputerowa. Spodobał mi się klimacik tego filmu [bajki??]. Znacie może jakieś inne tytuły filmów [animacji] produkowanych przez europejczyków, ich produkcje z natury mają bardziej wciągający klimat niż te robione przez braci zza oceanu [chociaż IMHO Heavy Metal też jest ciekawe]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jakis link do tego filmiki ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 no cóż, znalazłem to na osiołku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Kaena faktycznie full wypas klimacik świętny klimat animacji podobny do katedry ale jest o wiele lebsza ale wiadomo $$$ robi swoje. Ale bajka dosyć krótka i bardzo szybko się ją ogląda. Mimo to warto ją oblookać bo historyjka jest niebanalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...