Andrew^ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witm Mam maly problem a mianowicie mam jakiegos Gforce 2 mx 400 64mb nie wim jakiej firmy (jezeli ktos wie jak to sprawdzic niech napisze) Problem polega na tym ze mam ustawione w zarzadzaniu energia wylaczanie monitora po 3 min kiedy to moja karta zostanie uspiona po probie wybudznia jej ruchem myszki monitor sie odpala ale wtedy obraz sie rozmywa na trzy kolory komp nie reaguje lub tez wogole monitor sie nie wlacza reszta kompa tez wtedy robi freeze. Jezeli ktos wie co jest nie tak prosze o pomoc Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Powłączaj w biosie opcje typu -PnP Os installed -ACPI a jeżeli nie pomoże: -Zainstaluj najnowsze stery ( nie wiem jakie są najlepsze do MX400 ) -spróbuj zaktualizować bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 jakos mi sie twoje odpowiedzi nie widza :D bios mam the best for l7s7a2 :D stery tez a acpi to to samo co zarzadzanie chodzi mi o to zeby monitor sie wylaczal i nie zawieszal w tej chwili wylaczylem opcje zeby nie miec zwiechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...