dsh Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam Na początek moja konfiguracja: Windows XP prof. Radeon 9200 W czym problem. Otóż mam podłączony telewizor z radkiem kablem svhs i wszystko ładnie działało na catalystach 4.4. Ostanio wpadłem na pomysł żeby zainstalować nowsze. Wszystko ładnie szło do momentu, gdy chciałem obejrzeć sobie filmik z kompa. Ustawiłem standardowo PAL-D (region polska) i odpaliłem te ustawienia na monicie i TV. Ku mojemu zdziwieniu na monitorze zamiast obrazu o zmniejszonej częstotliwości (50hz) pojawiły sie poziome pasy na całym ekranie przypominające fale na wodzie. W tym czasie na tv obraz charakteryzował się dużą ilością czerownych plamek;/. Pomyślałem, że to wina sterów więc spórbowałem nowych omeg. Niestety znów to samo. Zostaje mi jedynie wrócić na catalysty 4.4 lub wasza pomoc. Z góry dzięki... ps: załączam obrazek z ustawieniami po zastosowaniu, których pojawiają się poziome pasy.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...