Skocz do zawartości
hopkins

ocena

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj na stronie o samobójstwach . Strona jest stworzona dla ludzi , którzy mają problemy [bez przecinka] zyciowe. Są tutaj statystyki samobójstw i porady dla kazdego . Przed popełnieniem samobójstwa odwiedz strone: 

http://samobojcy.up.pl/

Jak masz ochote na rozmowe to zapraszam tez na FORUM. A jak nie_masz zamiaru popełnic samobojstwa to zapraszam na strone www.gierkomania.com tam na_pewno jest coś dla siebie!

Wybierz jakikolwiek sposób i zastosuj, nim cię znajdę i udrutuję jak prosiaka za walenie takich byków. I albo bez ogonków, albo z ogonkami, bo tak ni w paszczu ni w pipu wygląda.

I cytacik: "Jeśli chcesz popełnić samobójstwo, nie wciągaj w to innych. Po prostu powieś się w stajni na lejcach."

Powinieneś pisać teksty do telezakupów Mango - "zabij się, a jeśli jednak nie chcesz, to wejdź na blogaska i kup uniwersalny wibrator do pępka".

Myślałeś nad sposobami na wyciągnięcie gotówki od ludzi dzięki tej wspaniałej i w ogóle CPC tematyce? Na przykład "jeśli chcesz, by pan Zenon K. dokonał żywota, wyślij sms pod numer 7901 o treści 'Kał basa'. Jeśli nie chcesz, w treści umieść 'Mocz tenora'."

Biznes to biznes, na pewno jakiś cwaniaczek z miodem w uszach myśli już nad realiti szoł na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem co myłśleć o tej stronce. podoba mi sie jej wygląd. ale czy przypadkiem nieskłoni ona ludzi do samobójstw. ale też da więc o nich społeczeństwu. wiecie że kościuł już niepotepia ludzi co popełnili samobójstwo, poniewaz twierdzą zę byli oni troche w tedy kopnięci umysłowo. od księdza sie dowiedziałem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 1 - byki, jak wspomniał jonas.

Po 2 - KOLORY!!!! Menu ni mo jok przeczytać, ten czerwony też piździ po gałach, ehh... A wszyscy drą się na moją strone, że wali po oczach.

Po 3 - oryginalny temat... baaardzo oryginalny...

@Timon - Kosciół już sam nie wie, czego chce a czego nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będe szczery, CIENIUTKO (nieoceniam tresci jakie ta strona w sobie ma)

ja (jak zwykle) skupię sie nad wyglądem, no właśnie,

moim skromnym zdaniem stronka otakiej tematyce powinna tworzyc klimat, a tu klimat ma niestety (ale chociaz tu jest jaki taki) lewy górny róg strony, reszta bea skłądu i łądu, czrne tło krwisto czerwone teksty przplatane okropnie niebieskimi,

lepiej by ta stronka wygladała w "mrocznych" kolorach w takich w jakich jest ten Gif tworzącuy klimat, brązy szarości itp.

Fajnie by było zebyś spróbował też uzyć jakiejś orginalnej (celtyckiej) ale

Najgorsze są jednak te banery, poprostu wala tak po oczach ze zaraz odchodzi chęć zeby się wgłębić w treść strony.

Treści znaczy prozy przydało by się troche więcej, a tu tylko prawie same suche statystyki - ale o treści miałem się niewypowiadać.

No cóż początki sa trudne, /o ile to są poczatki/

Bez urazy

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi