Piotr_Sz Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Mam gf4 taki jak w podpisie czy opłaca sie go podkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 raczej tylko pamieci , bo z tego co wiem to rdzen gora 10-15 mhz pojdzie , czyli w grach praktycznie nie do zauwazenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Moje OC ti4600 albatron (miedziany radiator na GPU, alu radiatorki na memorkach): GPU- 320MHz, MEM- 720MHz. Po v-modzie: GPU- 350MHz, MEM- 750MHz. Wynik 3DM03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 v-mod to juz zupelnie inna bajka , nie wiem czy koles bedzie chcial sie w to bawic , wystarczy poczytac ile ludziom ostatnio kart padlo ( i to tylko przy zmianie chlodzenia ) a mechlin wyniki imponujace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...