rOg@s Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 witam zlozylem wc z orbitala o3 sm 9/12 , kadet a na nim 2x80mm na 12V jak sa na 7 V temp ta sama , pojemnik 2 litry z pompka at-304 800 l/h :D temp po 15 godzinach liczenia seti wynosci 40 do 41 stopni :roll: odczyt z epoxowego programu monitorujacego :? i moje pytanie czy to dobry wynik ?? czy moja mobo zaniza badz zawyza temp?? :? komp tak jak w podpisie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety_mikolaj Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 łał 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Wynik dobry, zwłaszcza że teraz się ciepło zrobiło :) Jaką masz temp. wody ?? Zobacz jakie temp. będziesz miał na 1.85V. BTW - wymień zasilacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ze zasilacz mam rewelka to ja wiem :P czekam teraz na kase z roboty i kupuje modecoma 350gtf :] a co do temp wody to nie wiem bo nie mam jej czym zmiezyc ale organoleptycznie chlodniutka jest :) zamierzam zminic krocce na bloku na nk 16 zeby nie bylo problemu z nakladaniem wezy na kadeta :) bo ten co teraz mam to ma 8 mm wew a kadet ma 15 zew :) troche sie nameczylem po zmianie kroccow waz bedzie 16 mm wew :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Piszesz "...kadet a na nim 2x80mm na 12V jak sa na 7 V temp ta sama...". Więc dlaczego nie puszczasz ich na 7V- będzie ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 sprawdzalem tylko jaka bedzie temp za 12V a jaka na 7V i jakos zostawilem je na 12V nie przeszkadzaly mi bo nie bylo mnie w pokoju :P juz sa na 7V temp ta sama 40 st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...