Master007 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Siemka Mam takie lamerskie pytanie:Chcę kupić termometr samochodowy z wyswietlaczem. I chcę mierzyć temp procka. Wiadomo, że nie podczepie go do rdzenia :} wiec chcialem sie dowiedzieć gdzie. Czy na radiator czy jakos na procesor (laminat)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 pod radiator , tak zeby tylko dotykal rdzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 lepiej sie dowiedz jak ten termometr jest wyskalowany, bo wiekszosc ma temp od -20 do +30 C. moze byc problem z znalezieniem termometru ktory ma skale do np +50C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a moze wy mi napiszecie ktora temp sie sugerowac : z diody czy tez ta 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Z diody (na procu - CPU DIE). Zakladajac, rzecz jasna, ze masz takowy czujnik na plycie (np. Soltek FRN2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 no mam pokazuje mi - cpu abs - dioda potem temp 1 a potem temp 2 ta 2 to wiem ze to plyta ale nie wiedzialam ktora temp sie sugerowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...