zibi322 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 zmienilem logo na moja fotke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 hehehe zauważyłem już wcześniej IMHO tamto było fajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 A gdzie motorka ci wsyslo ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 IMHO tamto było fajniejsze.true, brzydkiś :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ja ejstem ladneijshy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ja ejstem ladneijshy :Dty czy edyta górniak? :wink: zibi - diabeł był naprawdę ql Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 no ładnie, widze ze każdy w tym topicu ma swoją fotke, tylko ja jak narazie jedyny nie :( Kurcze musze pochodzić po znajomych może któryś kupił aparat cyfrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 :D a tak przy okazji ja też zmieniłem zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ok to w poniedzialek wraca diabel na motorze. p.s. przeciez nie mowie ze jestem ladny :lol: :lol: ladna musi byc kobieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ok to w poniedzialek wraca diabel na motorze. p.s. przeciez nie mowie ze jestem ladny :lol: :lol: ladna musi byc kobieta. zibi Zostaw swoja fotka, lepiej sie pisze jak widzi sie do kogo :) Co z tego ze komus sie nie podobasz :lol: Lepiej wygladalbys na motorku, jakos tak sie przyzwyczailem :D Ale lepsza fota "naturalna" oryginalu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ja takze wstawilem w swoje logo moje zdjecie =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Hmmm, a nie masz jakiegoś nowszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 nie zmienilem sie od tamtego, jedynie mam ktotsze wlosy i zarost... ech ma sie juz te 17 lat (31 marca bedzie 18 =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ja ejstem ladneijshy :Dta, wygladasz jak zdechly kaczor ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 nie zmienilem sie od tamtego, jedynie mam ktotsze wlosy i zarost... ech ma sie juz te 17 lat (31 marca bedzie 18 =)A ja 22 marca :P Kurcze... starość nie radość :( Coś coraz szybciej mi ten czas leci... grrr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ooooo a ja 24 marca Tylko nie 18, a dwadziescia hmmm kilka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ooooo a ja 24 marca Tylko nie 18, a dwadziescia hmmm kilka Kurcze :) tragedia... hehe, tylko sie pochlastac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ok to w poniedzialek wraca diabel na motorze. p.s. przeciez nie mowie ze jestem ladny :lol: :lol: ladna musi byc kobieta. zibi Zostaw swoja fotka, lepiej sie pisze jak widzi sie do kogo :) Co z tego ze komus sie nie podobasz :lol: Lepiej wygladalbys na motorku, jakos tak sie przyzwyczailem :D Ale lepsza fota "naturalna" oryginalu :):):) ja żartowałem of korz :) , zgadzam się z reed'em -> fajnie widzieć do kogo się gada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ja ejstem ladneijshy :Dta, wygladasz jak zdechly kaczor ;] czy to miała być aluzja do mnie ?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ja ejstem ladneijshy :Dta, wygladasz jak zdechly kaczor ;] czy to miała być aluzja do mnie ?? ;) A to nie ty zwisasz z "panienki z lodami" ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 dobra zostaje, tamto na motorku gdzies sie skasowalo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 eghhhhh cos sie zacielo i temat jest nonstop na stronie glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 eghhhhh cos sie zacielo i temat jest nonstop na stronie glownej u mnie wszystko sie zacielo na stronie glownej ! od jakiegos czasu nic sie nie przesuwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ja ejstem ladneijshy :Dta, wygladasz jak zdechly kaczor ;] czy to miała być aluzja do mnie ?? ;) buahahahahhahahah lolol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 czy to miała być aluzja do mnie ?? ;)buahahahhaha myslalem ze pekne ze smiechu :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 grzesio i lisek a ja mam 18 marca!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...