lewy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Gdy z dosa włączam setup , odrazu wywala mi komunikat że nie może utworzyć plików na dysku startowym . Dalej pisze coś jeszcze żeby utworzyć partycje rozruchową dos . Ten sam błąd jest na 98 i milenium . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 hint: fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 na dysku są dwie partycje . pierwsza ntfs (chciałbym ją sformatować na fat ale niemoge :cry: ) , oraz drugą fat , którą wcześniej WIN xp mi nie wykrywał (format tej partycji nie wchodzi w gre.) . Chce więc zainstalować win 9x/me żebym miał do tych danych dostęp . koniec. kropka. ...ehhh :o 8O :? :x :( :cry: :evil: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Uzyj płyty z xp do sformatowania ntfs na fat'a i zainstaluj sobie 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 spróbuj partion magic 8 sformatować ntfs na fat32 i nie bedzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 na dysku są dwie partycje . pierwsza ntfs (chciałbym ją sformatować na fat ale niemoge :cry: ) , oraz drugą fat , którą wcześniej WIN xp mi nie wykrywał (format tej partycji nie wchodzi w gre.) . Chce więc zainstalować win 9x/me żebym miał do tych danych dostęp . koniec. kropka. ...ehhh :o 8O :? :x :( :cry: :evil: :!: fdisk lub pm na pomoc :D usun partycje ntfs i zrób normlaną fatowską Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jak sformatować płytą xp dysk ??? Jeżeli poprostu programem instalcyjnym to odpada bo mój xp'ek jest niebutowalny, a jak próbuje go odpalić poprzez winnt.exe to nic nie daje bo po restarcie nic sie nie dzieje . A fdiskiem to niejestem do końca pewny jak więc gdyby ktoś wytłumaczył to byłbym wdzięczny ... . ... wygrają Czechy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...