Darius Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 mam 2400zł i ani grosza więcej: Monitor: Samsun SM 17 CRT 765mb Obudowa: Tracer Negano Pł G.:AsRock K7S8XE+ Proc:AMD AXP Barton 2500+ Ram: 512mb Twinmos K Graf:GF4 Ti4xxx DVD:LG16x FDD:Teac Dysk T:Samsung 80Gb Sata Whisper rockIV(mój) ocencie ten zestaw! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 te ramy, podejrzewam ze to Corsair. wzialbym tansze i dorzucil do grafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 osobiscie to nic nie SONDZE ale zawsze moge uwazac iz warto postarac sie aby ten barton byl w wersji mobile... no i sadze ze wyrzucilbym fdd :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wejź ramy twinmosy a za reszte kasy kup sobie lepsza grafe i słownik :P;) ( no ofence ) i zastanów sie nad wymina zasilacza z tego starndadowy na jakiegos szefa :P bo z takim to kiepsko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 mam 2400zł i ani grosza więcej: Monitor: Samsun SM 17 CRT 765mb spoko. Obudowa: Tracer Neganospoko Pł G.:AsRock K7S8XE+poleciłbym NF-7 lub Asuska z mojego podpisu. Proc:AMD AXP Barton 2500+i luzik, nie ma lepszego wyboru za tą cene. Ram: 512mb Twinmosnieźle K Graf:GF4 Ti4xxxA nie myslałeś nad jakimś Radkiem? DVD:LG16x FDD:Teac Dysk T:Samsung 80Gb Sata Whisper rockIV(mój) ocencie ten zestaw! :twisted: Ogólnie spoko. Jeszcze sobie popatrz żebyś czegos nie załował po kupnie,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 zestaw ma być za 2400 wiec abit i asus odpadają, ew. olać S-ata i wziąc zwykłe ATA a róznice w cenie dołożyć i zamiast do DVD LG kupić Combo DVD+CDRW np LiteOn-a - są tanie na allegro - co do GF4Ti jak najbardziej w cenie poniżej 400 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...