djtomas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Pytanie do użytkowników tej pompki (także w wesji 750). Pozdr. PS. Podobno jeżeli się ją zatopi to wogóle jej nie słychać. Bardzo szczegółowo pytam ponieważ chcę zrobić bezgłośne WC i nie wiem czy ta pompka się nadaje... W grę jeszcze wchodzi Hydor L-20, dlatego prosziłbym także tych userów (przedewszystkim) którzy mieli obie pompki o wypowiedź co do ich głośności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jest cicha, zatopionej nie słychać z 10cm, a przy inline słychać rezonans obudowy, ale jak sobie położysz na macie wygłuszającej to też bedzie cicho (tzn. przy zamkniętej obudowie może z 20-30cm jakieś bzyczenie usłyszysz...) ogólnie cichutka hydora nie miałem, więc nie porównam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja mam i powiem ze zasnąć nie moge przy niej.Zatopiona mam i słychać ją jeszcze z 2m.Ale jak widac zdarzaja sie i głośne i ciche :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jak sie dobrze zaizoluje to cicha, nie słyszac. inna kwestia ze KAZDA pompkę po jakims czasie rozklekoczesz i ją słychac przez zamkniete drzwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ghazi a L-30 głośna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja mam niezatopioną, słychać ją ale nie jest to jakiś bardzo głośny dźwięk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 1000 czy 750? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam L Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Mam MJ-1000 jako zatapialną. I musze przyznac ze ja slychac. Nie jest to zbyt uciazliwy dzwiek. Ale w nocy przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 No to biorę Hydora L-20. Za dużo ludzi mi mówi, że MJ jest kijowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ja ja miałem zanużona w zbiorniku od matego.Woda zalana pod sufit zbiornika i pompka niesłyszalna z odległosci 10 cm.Jak w zbiorniku miałem 4 centymetry wody mniej to juz słyszalna nawed z 2 metrów.Kwestia taka ze zbiornik musi być hermetyczny i najlepiej(ja tego nie miałem) zeby leżał sobie na jakiejś gąbce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ja ja miałem zanużona w zbiorniku od matego.Woda zalana pod sufit zbiornika i pompka niesłyszalna z odległosci 10 cm.Jak w zbiorniku miałem 4 centymetry wody mniej to juz słyszalna nawed z 2 metrów.Kwestia taka ze zbiornik musi być hermetyczny i najlepiej(ja tego nie miałem) zeby leżał sobie na jakiejś gąbce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 sorki że nie dopisałem mam MJ100, polecam jeśli chodzi o wydajność. Hałas ? Chichsza niż dupiate Aquaele 650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Jeżeli dostanę w hurtowni MJ 1000 za 65zł to go biorę :) Jak nie to Hydor L-20... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja mam MJ1000 niezatopioną i hałasuje mimo że w szafce jest zamknięta... Jeszcze WC nie skończyłem, więc nie jest umocowana do końca, leży na razie na folii bombelkowej ;] A jak by ją tak utopić, ale wody ze zbiornika nie używać w układzie (co by się nie grzała)? Eh, chyba kombinuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jeżeli dostanę w hurtowni MJ 1000 za 65zł to go biorę :) Jak nie to Hydor L-20... ciekawe gdzie znajdziesz taka hurtownia jak znajdziesz daj znac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 viru - juz Ci ta najwięcej sie zagrzeje ta woda.Bez przesady.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jeżeli dostanę w hurtowni MJ 1000 za 65zł to go biorę :) Jak nie to Hydor L-20... ciekawe gdzie znajdziesz taka hurtownia jak znajdziesz daj znac :P Już znalazłem :) Gość w sklepie zoologicznym może mi załatwić prosto od importera :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...