djcasey Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Na poczatek chcialbym wszystkich bardzo serdecznie powitac.. Mam pytanko, gdzy przymiezam sie do zakupienia nowych podzespolow do kompa....ale nie wiem jaka plyte wybrac, planuje zakup AMD 2800XP+ (bez obrazy dla fanow intela, poprostu zawsze mialem AMD), tylko nie wiem czy inwestowac w Nforce2 czy nie, mam ochote na 1 GB ram a ATI Radziu 9800Pro 256Mbit 128 mb juz sie grzeje w kompie...jedyny problem to plyta... myslalem o Asus A7N8X, ale nadal mam jakies watpliwosci... bardzo bym Was prosil o jakies porady.. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ja mam Asusa. Polecam z czystym sumieniem. Procek. 2800+ ? hmm.. pomyśl nad mobilnym 2500+, lepsze efekty na nim uzyskasz niż na 2800+. n-force czy nie? odpowiedz sobie sam, czy bedziesz pchał pamiatki na DualChannel czy nie. Ja mam narazie w kości jednej 256. Jednak sobie niedługo kupuje jakieś dobre pamiątki, 2x 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 jestem w tej dziedzinie troche laikiem o co chodzi z tym mobilnym 2500XP+ co do dualddr niewiem jak to wydajnosciowo wyjdzie, polec cos, czy warto .. pamieci napewno kupie 2*512 Mb 400 DDR Kingstone.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 No ja polecam to co mam w opisie swietna plyta z duza iloscia dodatkow!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 BIERZ DFI LAN PARTY B jest naljlepsza ma najwieksze możłiwości overlockingu i ma wypas wyposażenie międzi 1gb lan. i jeszcze takie bajerki jak fosoryzujące sloty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wiec tak na chwile obecna faktycznie kupno 2800+ jest chyba przesadzona (chociaz w kontekscie zblizajacych sie nowych gier, kto wie), jestem bardzo mile zaskoczony mozliwosciami bartona 2500+ i jest duza szansa ze sie na niego zdecyduje w wersji box... Pamiec napewno 1GB..tak jak pisalem.. a co do plyt to narazie ALBO A7N8X albo NF7 tylko nie wiem ktory, poki co dziekuje za te kilka opinii i oczekuje na wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Athlon 2500+ + dobry wentylator (Zalman 7000Cu, Pentagram 80Cu, Glacialtech 2520) 2x512MB DDR Abit NF7-SL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocik Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 z tych 2 plyt bralbym abita nf 7 2.0 , bo skoro juz taki procek , to tez plyta do podkrecania musi byc.ogolnie bylo juz 100 razy . tylko wes jakies dobre pamieci , zadne tam eliksiry itp wynalazki CL3.0 i nforce sie nie lubia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a nie lepsze od nf7 będzie dfi lan party przeiceż ona do oc jest genialna. nowy epoks morze sie okzać równie ineteresujący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...