Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupić kostkę 128MB/PC133 i tak się zastanawiam - czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z Allegro (zmieszczę się w 80 zł razem z wysyłką, z gwarancją bywa różnie), czy kupić nówki za jakieś 110 zł, gwaracja 6 lat.

Czy Ramy się wogóle psują?????

Noramalnie bym się nie zastanawiał i brał nówki - tylko z kasą krucho - a te 30 zł różnicy to dla mnie już dużo. ( i naprawdę nie mam skąd wydoić tego sianka)

Aha. a może ktoś chce sprzedac taką kostkę?? (najlepiej Poznań i z gwarancją) Jeśli tak to zapraszam na Priv

Z góry dzięki

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm

masz szczescie ze ceny spadly bo qpujac na allegro nie masz pewnosci ze ram bedzie 100% sprawny.. wiesz wkladasz niby wszystko dobrze ale czasami moga sie pojawic ni stad ni zowad rooznorakie problemiki.. i czesto wina lezy po stronie ramu lub plyt gloownych.. dobrze robisz ze qpujesz w sklepie, a jak bys qpil jakies firmowe to juz bylo by miodzio :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm 

masz szczescie ze ceny spadly bo qpujac na allegro nie masz pewnosci ze ram bedzie 100% sprawny.. wiesz wkladasz niby wszystko dobrze ale czasami moga sie pojawic ni stad ni zowad rooznorakie problemiki.. i czesto wina lezy po stronie ramu lub plyt gloownych.. dobrze robisz ze qpujesz w sklepie, a jak bys qpil jakies firmowe to juz bylo by miodzio :]

Wiesz mógłbym kupić firmowe (99zł), ale na mojej płytce i tak będą chdzić na 100 Mhz. A jeśli już kiedyś będę zmieniał kompa to tego spycham w całości - a wnowym napeno już będą standardem RIMMy, albo jakiegoś wypaśne DDRy. Więc wydaje mi się, że nie ma sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kupiłem swoje 256 ramu na Allegro już rok temu i działa, a gwarancję mam wieczystą.

Na Allegro możesz śmiało kupować, bo połowa sprzedawców wystawia ofertę sklepów komputerowych, a reszta sprzedaje własny używany ram.

Jak kupujesz nowy, to od dobrego sprzedawcy masz 100% sprawności i gwarancję.

Jak używany to bierz od kogoś ze swojego miasta, żeby przetestować i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...