yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Chce kupić kostkę 128MB/PC133 i tak się zastanawiam - czy <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> coś z Allegro (zmieszczę się w 80 zł razem z wysyłką, z gwarancją bywa różnie), czy kupić nówki za jakieś 110 zł, gwaracja 6 lat. Czy Ramy się wogóle psują????? Noramalnie bym się nie zastanawiał i brał nówki - tylko z kasą krucho - a te 30 zł różnicy to dla mnie już dużo. ( i naprawdę nie mam skąd wydoić tego sianka) Aha. a może ktoś chce sprzedac taką kostkę?? (najlepiej Poznań i z gwarancją) Jeśli tak to zapraszam na Priv Z góry dzięki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jak chcesz kupoować na allegro to zawsze kupuj nowe na gwarancji i zawsze kupuj u osoby, która ma dużo komentarzy!!! Nie kupuj używanych!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Nikt więcej się nie wypowie?? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Nikt więcej się nie wypowie?? :cry:chyba nikt bo juz nikt nie kupuje sdram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Wszyscy przerzucili sie na rambusa czy jak mamy rozumiec Twoja wypowiedz SNAP ?? DDR jest rozszerzeniem SDRAM to ta sama technologia tylko inaczej odbywa sie przesyl danych bo na obu zboczach sygnalu zegarowego. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jakby nikt nie kupował to by w sklepach nie było!!! A tak wogle - to odpowiadajcie na moje pytanie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 :D :D Ceny Ramu spadły nie wiem kiedy - więc moge mieć 128MB/133 za 88 zł :). Jutro idę kupić :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ramy sie psuja sam mam dupniete 64 MB 100 na Frazpc jest dobra oferta DIMM 128MB PC133 wieczysta gwarancja 98zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 hmmm masz szczescie ze ceny spadly bo qpujac na allegro nie masz pewnosci ze ram bedzie 100% sprawny.. wiesz wkladasz niby wszystko dobrze ale czasami moga sie pojawic ni stad ni zowad rooznorakie problemiki.. i czesto wina lezy po stronie ramu lub plyt gloownych.. dobrze robisz ze qpujesz w sklepie, a jak bys qpil jakies firmowe to juz bylo by miodzio :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 hmmm masz szczescie ze ceny spadly bo qpujac na allegro nie masz pewnosci ze ram bedzie 100% sprawny.. wiesz wkladasz niby wszystko dobrze ale czasami moga sie pojawic ni stad ni zowad rooznorakie problemiki.. i czesto wina lezy po stronie ramu lub plyt gloownych.. dobrze robisz ze qpujesz w sklepie, a jak bys qpil jakies firmowe to juz bylo by miodzio :] Wiesz mógłbym kupić firmowe (99zł), ale na mojej płytce i tak będą chdzić na 100 Mhz. A jeśli już kiedyś będę zmieniał kompa to tego spycham w całości - a wnowym napeno już będą standardem RIMMy, albo jakiegoś wypaśne DDRy. Więc wydaje mi się, że nie ma sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 A ja kupiłem swoje 256 ramu na Allegro już rok temu i działa, a gwarancję mam wieczystą. Na Allegro możesz śmiało kupować, bo połowa sprzedawców wystawia ofertę sklepów komputerowych, a reszta sprzedaje własny używany ram. Jak kupujesz nowy, to od dobrego sprzedawcy masz 100% sprawności i gwarancję. Jak używany to bierz od kogoś ze swojego miasta, żeby przetestować i po sprawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Hihi - idę kupić nówkę w Barwkompie za 81 zł 8O . Włąsnie wychodzę - wracam wieczorem bo jeszcze buda mnie czeka. Nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 dobrze ze wybrales nowke bo ramy sie psuja szcegolnie te made in usa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...