opentany Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witajcie :P Mam pytanko jak w temacie jest czasami zawiesi sie mi komp i do konca nie wiem dlaczego?? wiem ze mam kijowy zasilacz bo mi podaje 3.3V to mam3.20V, 5V-4.90V, chchialem sie zapytac czy to moze byc przez cos innego mam procka podkreconego 75x10 :( wiecej by poszedl ale nie mam karty muzycznej na PCI, i ostatnie dlaczego mi tak moze chodzic jak krew z nosa jak bym nie mial wlaczonego DMA???? a mam wlaczone czekam na podpowiedzi Pozdrowionko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a stery dla płytki instalowałeś ?? wiem ze dają bardzo dużó dam przykąłd mój kolega jak nieisntalował sterów miał 6000 3dmarkó w 2001se a po instalacji 12000. spróbój zrobić reinstalke systemu też pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 wlasnie robilem nowy system. Nie instalowalem sterow do MOBO bo jak je instaluje to odrazu jest blue screen nie wiem czego czy sa jakies wadliwe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIMON Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 napisz jakie dokładnie części masz w komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 celeron667@750, HDD 40GB, CD-ROM, FDD, kieszen, SDram 2x128PC133 plyta Abit SE6 G-force2TI Jak bym mial orginalne stery do plyty to by bylo wszystko wporzadku ale nie mam tylko zdarte z neta musze jeszcze poszukac w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...