nomad Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam!!! Mam problem, pisze program ktory generuje sekwencje liczb pseudolosowych z okreslonym rozkladem. Musze wykonac przedstawienie graficzne w postaci np histogramu. Czy jest ktos kto moglby mi doradzic jak sie za to zabrac. Utknalem na samej wizualizacji i kompletnie nie wiem jak z tego wybrnac. Czy ktos z Was robil np wykresy jakis najprostszych funkcji w C++ Builder. Moze do tego sa jakies odpowiednie komponenty. Pozdrawiam Nomad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 REGULAMIN!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Bez przesdy z tym regulaminem. To NIE jest topic typu macie tamat napiszcie mi program, tylko pytanie o podejcie / komponenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Lopo<----- jak rozumiem interesujacy mnie komponent zwie sie REGULAMIN. Powialo od ciebie "aptekarzem";-))))) Bez urazy. Nomad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Lopo<----- jak rozumiem interesujacy mnie komponent zwie sie REGULAMIN. Powialo od ciebie "aptekarzem";-))))) Bez urazy. Nomad n/c Wykaż trochę własnej inicjatywy: Poszukaj w sieci poradników / tutoriali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 lopo napisal: Wykaż trochę własnej inicjatywy: Poszukaj w sieci poradników / tutoriali A myslisz ze te tutoriale i poradniki do ktorych mnie kierujesz to kto pisze??? Ludzie tacy jak Ci ktorzy tutaj zagladaja i maja cos sensownego do powiedzienia w temacie programowania. "Wykaz troche wlasnej inicjatywy" - tym nie powaliles. Pozdrawiam Nomad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 nomad, to jest własnie Tweak.pl !!! Poczytaj o komponencie TChart z klasy TPanel. JEżeli jesteś tym bliżej zainteresowany odezwij się na meila (soliera@gazeta.pl) lub na gg (2161686). Zbyt wiele Ci nie pomogę, ale mam kilka opisów wykorzystania wymienionego komponentu. Poza tym, napisz na elektrodę.pl, o wiele lepsze forum programistyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 SACZI<---Wielki dzieki w razie problemow skorzystam z pomocy. Pozdrawiam Nomad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...