Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 1)Dzis wybralem sie do sklepu po tego oslawionego Titana bo mialem na Duronie coolera od cela 433 wiec przydalaby sie zmiana pomyslalem...teraz mam 41-42C przy sluchaniu muzy i necie - czy to duzo czy malo (predtem 44-45C)??? 2)Balem sie zdejmowania coolera ale poszlo OK...ale to co zobaczylem na procku to KOSZMAR!!! zakladali go w sklepie razem z plyta i powiedzialem im zeby dali pasty...no i dali ale chyba cala lyzeczke!!! wszystko plywalo w pascie :( wiec sklepy SUXXX (nie wszystkie ale most) 3)Teraz wiem ze to Duron 1000 AHHAA...jak sie kreci???ma ktos takiego???pojdzie na stand. mnozniku i 133FSB?? thx za wysluchanie i odp. ps.wczoraj kupilem Creative Inspire 5.1 5300...toz to wypas...polecam wszystkim..i cena 430 zeta :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 hmm temp jakies dzine, ja na durniu 800 jak mu fsb wrzoce 110, to mam jakies 36* wiec raczej mash sporo ahha, ktos kiedys napisla, ze cienko, ale ja mam urnia 800 akca i podobno mial sie wogoole nie krecic a idze na 1170 8O sproobooje jeshcze z fsb 110 jak ja widze, czasem, co wyprawiaja loodzie w sklepach, to ehhhhhhhhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...