BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Więc mam takie pytanko, bo nigdzie nie widze odpowiedniego topica odnośnie konkursu, jak to jest, że do 27czerwca włącznie można było <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> udział ja wchodze sobie teraz na stronke, a tam dalej można odpowiadać, no co jest? Ps: Kiedy można się spodizewać wyników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Fakt troche zaspałem, ale tylko wyniki zgłoszone wczoraj będą brane pod uwagę. A kiedy rozwiązanie? Hm, będe marco piłował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 piłuj piłuj :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 beda dzisiaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 beda dzisiaj ;)pamietaj na co sie umawialismy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Już to pisałem w komentarzach, ale wiecie chłopaki jutro 18 imieniny może udało by się coś wyskrobać? Chociaż jakieś opakowanie po czymś ;) :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Nie, no pierwsza nagroda idzie dla paranoika bo juz mi nawet zaplacicl a w danych podal stryjka swojego wujka i nie mam sie do czego przyczepic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Już to pisałem w komentarzach, ale wiecie chłopaki jutro 18 imieniny może udało by się coś wyskrobać? Chociaż jakieś opakowanie po czymś ;) :].Ty sie nie podlizywales, wiec nic nie dostaniesz :> Eeej, ja tez mam jutro imieniny, ale fajnie :) To płyte sobie wezme :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Lsiku a mobo zostalo mi obiecane a procek do niej mialem dostac na zjezdzie. ja sie tak nei bawie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dalej uwazam ten konkurs za lewy - tym bardziej ze zniknely przed chwila komentarze z podstronki na ktorej sie wypowiedzialem (tej o zakonczeniu konkursu). Panowie cos sie tu dzieje - jezeli zaprzeczacie jest spoko, zloscicie sie jest spoko, ale takie cos to juz widac ze cos jest nie tak!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dalej uwazam ten konkurs za lewy - tym bardziej ze zniknely przed chwila komentarze z podstronki na ktorej sie wypowiedzialem (tej o zakonczeniu konkursu). Panowie cos sie tu dzieje - jezeli zaprzeczacie jest spoko, zloscicie sie jest spoko, ale takie cos to juz widac ze cos jest nie tak!!!!!!Oczywiscie ze komentarz zostal usuniety. Niby czemu mamy pozwalac zebys nas obrazal na stronie glownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Dalej uwazam ten konkurs za lewy - tym bardziej ze zniknely przed chwila komentarze z podstronki na ktorej sie wypowiedzialem (tej o zakonczeniu konkursu). Panowie cos sie tu dzieje - jezeli zaprzeczacie jest spoko, zloscicie sie jest spoko, ale takie cos to juz widac ze cos jest nie tak!!!!!!Patrz wyżej, nagrody już są rozdzielone :lol: ;). Ps: Lisku teraz się podlizałem, dostane coś? ;) :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Lsiku a mobo zostalo mi obiecane a procek do niej mialem dostac na zjezdzie. ja sie tak nei bawie ;(Ooo tak, na zjezdzie na pewno dostaniesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Kocham was i avatary wasze. A teraz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Kocham was i avatary wasze. A teraz? :> Pożeraczu ichniejszych sutków MeHowa, stól dzioblo ;) :D, Ty nie dostaniesz niciewo :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Wyniki sa juz na stronie glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Stryjek mojego wujka jest wam wdzięczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 gratulacje dla zwycięzców 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Już was nie lubie bo nie wygrałem :lol: ;] . Ps: Jak się umawialiśmy? Miałem wygrać ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 widocznie stryjek wujka paranoika miał większe przebicie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 a ja wygralem. rozumiem, ze naa zjezdzie dostane mobo z procem ?? ;] z zalmanka zrobie stojak na karty i dokumenty, bo na procka mi nie wejdzie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Niemiec, , ty farciarzu 8) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 eeee pier... ten konkurs ;-) nic nie wygralem :-( a odpowiadalem dobrze :-( Lisek! za te dwa lata oglądania banerów na forum... o tak do mnie ?? ;-) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dalej jestem w szoku... hihi Problem bedzie tylko z wlozeniem tej plyty i zamontowaniem parownika na tym procku... bo pewnie ten z s478 nie podejdzie... P.S. ajm de łiner :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 A wlasnie... na glownej pisze ze mam czekac na maila... dlugo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 A wlasnie... na glownej pisze ze mam czekac na maila... dlugo? No własnie ile trzeba czekać na tego e-meila ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Hehe pewnie do skutku ;) listy trafiły do firm - teraz sie tym pewnie zajmują ale że się pozaczynały urlopy po firmach to mają pewnie pare innych rzeczy na głowie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Hehe pewnie do skutku ;) listy trafiły do firm - teraz sie tym pewnie zajmują ale że się pozaczynały urlopy po firmach to mają pewnie pare innych rzeczy na głowie ... Thx za info... :) juz myslalem ze ktos z waszych zaszyl sie z nagrodami na bermudach i testuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 ja dostalem wczoraj info, ze zalmanek zostanie wyslany 2,07,2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Eeee, a co z moim konkursem?? Przecież jakie takie zaintersowanie jest (6 stron) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...