bartool Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no juz 21 co jest :?: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 qrde dajcie wyniki dzisiaj, bo jutro o 4 rano yajde nad pięknie, ultrazimne, zaśmiecone, zaplangtonione i zaropiałe polskie Wielkie Morze. Plz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 no juz 21 co jest :?: :D Moglbyście jusz sciagnac ten konkurs i wylosowac nagrody. PS: Ja poprosze nagrywarke Litka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 hyhy info o konkursie juz nie ma pewnie teraz jest losowanie nagrod :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gather Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 kurcze czekam na nagrywarke :D ale czyms innym rowniez nie pogardze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 hehe - nom czekajmy - może już dzisiaj się "wyjaśni" kto miał farta roku i coś wygrał ;) Ja tam se dalej nadzieją żyję :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 nadzieja matka glupich podobno ale ja ja tesz mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S/\R/\CE/\/44 Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 qrka no gdzie te wyniki ;) no niech dadza juz wszystkim te nagrywareczki i koniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Wyniki będą w piątek, wtedy to nasz marco wraca z nad morza i bierze się do roboty :) A ja mialem ciekawe zajęcie, tzn biegalem sobie z piłą łańcuchową :) I po takim bieganiu mialem ochote tylko na to, zeby walnac sie do wyrka + wypic browarka - wybaczcie, sila wyzsza :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 dobrze ze ta pila nagrod nie pochlastales ;] jeju jeszcze czekac do piatq.. . ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Aż do piątku ? Przecież ja nie wytrzymam. :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 I tak pewnie wygraja starzy dobrzy znajomi, ktorym administratorzy w stanie nietrzezwosci obiecali cokolwiek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 I tak pewnie wygraja starzy dobrzy znajomi, ktorym administratorzy w stanie nietrzezwosci obiecali cokolwiek :)Z pewnością tak jest ale któż to wie. ( Opy bez obrazy ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jedyne co pewne to że na 100% Niemiec coś wygra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 nadzieja matka glupich podobno ale ja ja tesz mam :Dkażda matka dzieci kocha;] to może ktoś mi teraz napisać która odpowiedź w pytaniu ze sli była prawidłowa?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 ja zaznaczylem voodoo2 ale z tego co slyszalem to 6800 tez bedzie z tego kozystal. wiec sam nie jestem pewien?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Pytanie brzmiało: Technologia SLI (Scalable Link Interface) jest związana z: Nie bez celu podałem w nawiasie pełną nazwę technologii. SLI, czyli Scalable Link Intefrace jest związanez NVIDIA GeForce 6800, zaś "stare" SLI. czyli Scan Line Interleave jest już związane z 3dfx Voodoo2. Także to pytanko było nieco podchwytliwe :) Z resztą pytań problemów być nie powinno. Ale dla formalnośći: odpowiedź do pytania o KŚ Ekspert można było odnaleźć na www.ks-ekspert.pl - czyli 2/2003, zaś GeForce 6800 GT posiada 16 potoków, a nie 12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Oh dzieki matce głupich :D Nie popatrzyłem z tym sli i strzelałem, ale i tak mi nie pasowało to voodoo, bo wtedy nigdzie nie byloby tej samej litery w odpowiedziach :D (np a,b,c). Jestem mondly, kcem pifo i nagrywarke (achcolfiec soundshitem nie fzgardze) f naglode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Proszę się nie rozporządzać moją nagrywarką :D :wink: :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Czyli ja mam wszystkie odpowiedzie poprawne. To ja poprosze palnik DVD Litka ale jak jusz niemacia na stanie bop sobie wzieliscie to SB Audigy tesz mnie ucieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 no to do piatku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jedyne co pewne to że na 100% Niemiec coś wygra. skad ta pewnosc?? :> ten zalman to byla moja pierwsza nagroda na tweaku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Pytanie brzmiało: Technologia SLI (Scalable Link Interface) jest związana z: Nie bez celu podałem w nawiasie pełną nazwę technologii. SLI, czyli Scalable Link Intefrace jest związanez NVIDIA GeForce 6800, zaś "stare" SLI. czyli Scan Line Interleave jest już związane z 3dfx Voodoo2. Także to pytanko było nieco podchwytliwe :) Z resztą pytań problemów być nie powinno. Ale dla formalnośći: odpowiedź do pytania o KŚ Ekspert można było odnaleźć na www.ks-ekspert.pl - czyli 2/2003, zaś GeForce 6800 GT posiada 16 potoków, a nie 12. Tu nie pamiętam jak odpowiedziałem - ale jak źle to chce spowrotem "podziękowania" w wysokości 205 zł ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Dobra, wygrałem. Kiedy dostanę nagrywarkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Dlaczego wszyscy sie rzucili na nagrywarke? Na moja nagrywarke... ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 a ja chce karte dzwiekowa... albo oczywiscie nagrywarke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Tych biednych nagrywarek powinno być 200 :D No ale trudno, dowiem sie, że wygrałem nagrywarke dopiero jak wróce :/ :D Niemiec: Pierwsza i ostatnia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 uuffff odpowiedzi mam dobre :) milo by bylo jeszcze cos wygrac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 trza czekac od piatku jak marco wroci bo liste zwyciezcow zabral ze soba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...