Skocz do zawartości
BiAłY

Konkurs na Tweak

Rekomendowane odpowiedzi

dopra nie psze co by wam sie przydalo bo i tak juz jest po losowaniu i trza czekac na nastepny konkursik i zyc nadzieja :P

Noto jak jest jusz po losowaniu to dlaczego w newsach ugury forum smiga jeszcze news o konkursie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P

chyba mnie z kims pomyliles. w Dziwnowie wygralem kupe dobrej zabawy i mozliwosc poznania swietnych ludzi. z nagrod rzeczowych nic nie wygralem.

Widzisz Niemiec, nawet nie wygrałeś a ludzie już mają pretensję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P

chyba mnie z kims pomyliles. w Dziwnowie wygralem kupe dobrej zabawy i mozliwosc poznania swietnych ludzi. z nagrod rzeczowych nic nie wygralem.

Widzisz Niemiec, nawet nie wygrałeś a ludzie już mają pretensję :D

na tweaku tylko raz wygralem i juz sie czepiaja. czego Wy ode mnie chcecie :-?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

To sorry. W komentarzach do poprzedniego konkursu ludzie pisali "znowu Niemiec wygrał" i jakoś mi sie też pomyliło z tym zlotem. Sorki.

Ale jak dziś wygrasz to mi podzienkujesz. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam dla Was znakomite wieści - na pewno sie ucieszycie tak mocno jak ja z MKa11 a może i mocniej. Dostalem od marco sms'a o dziwniej tresci, w kazdym razie było tam coś że dalej jest nad morzem, coś o integrowaniu się i że będzie... w niedziele.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko żeby nagród nie zintegrował  :P . A konkursu nie może ktoś inny rozstrzygnąć  :?:  bo póki przyjedzie w niedziele to pewnie będzie losował zycięzców do poniedziałku albo i do wtorku  :o .

A jak sie dobrze zintegruje to glowa go bedzie bolala w niedziele... i losowal bedzie w poniedzialek... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

W sumie to po co sie śpieszyć z tymi wynikami. Ci co wygracie i tak bedziecie miesiąc albo dłużej na nagrody czekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo niesolidny serwis, koncowka konkursu zapowiedziana na 19. Standardowo wyniki powinny byc podane 20 ale jak widac teraz jest 23. W niedziele i tak wynikow nikt nie ujrzy bo w koncu losowanie bedzie trwalo do wtorku :)

Ehhh no dla podsumowania, nieladnie tweak.pl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo niesolidny serwis, koncowka konkursu zapowiedziana na 19. Standardowo wyniki powinny byc podane 20 ale jak widac teraz jest 23. W niedziele i tak wynikow nikt nie ujrzy bo w koncu losowanie bedzie trwalo do wtorku :)  

Ehhh no dla podsumowania, nieladnie tweak.pl :)

marudzisz :))) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi