dario_t Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Ej no... to juz sa jaja... GDZIE TE WYNIKI? Moze drogi Lisku powiedz, ze beda za tydzien, to wtedy wpadne i zobacze :-/ hmm z tego co sie orientuje to bylo powiedziane w temacie ze jutro !!! Gdzie to jest napisane? 8O Nie zauwazylem, zeby ktorys z moderatorow, lub administrator poinformowal o tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 troche lipa z tym wysztkim, zadnego oficialnego komunikatu, nie fair.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Lisek napisal ze marco wraca w niedziele... chyba wadomo ze po powrocie trza sie rozpakowac/odpoczac/dobrze wyspac... pewnie dopiero jutro wlaczy kompa i zapoda wyniki... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Jutro w okolicach poludnia beda wyniki - w tej chwili nie chce ryzykowac sprawdzania duplikatow ktore znowu widze ze sa (serdecznie dziekujemy, ale naprawde az tak durni nie jestesmy i dodawanie/usuwanie kropki w adresie nie wystarcza) Mysle ze tak godzina 12-14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Serdecznie dziekuje za informacje :) Mam nadzieje, ze termin wydania nie bedzie przekladany, jak to sie ostatnio czesto zdaza w swiatku gier komputerowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 nie wiem jak jest ale osoby dajece duplikaty powinne byc kasowane calkowice...a nie tylko duplikat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 A propo userów którzy brali udział w konkursie po 19.07 to beą oni brani pod uwage czy nie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak konkurs trwal do 19 to z jakiej racji osoby biorace udzial maja byc brane przy losowaniu nagrod :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ajjjj to jak dzis beda wyniki to moze za tydzien przyjdzie moja nagrywarka :) chlopaki nie napalajcie sie tak na nia bo ona naprawede bedzie moja 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 nie wiem jak jest ale osoby dajece duplikaty powinne byc kasowane calkowice...a nie tylko duplikat...Zgadzam sie z toba. Szczegolnie ze w jednym adresie mozna wykonac kilkadziesiat zmian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 A jezeli czyis rodzice tez wzieli udzial w konkursie ew. rodzeństwo? (Tak co by nie bylo nieporozumien, to wzialem tylko ja i wylacznie ja udzial z mojego adresu :) zaden sliczny kot domowy nie zechcial parac sie wygrywaniem nagrywarki ;] ;] ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Na www.cdrinfo.pl konkurs sie skończył wczoraj i wyniki były od razu. Co serwis to serwis. ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak konkurs trwal do 19 to z jakiej racji osoby biorace udzial maja byc brane przy losowaniu nagrod :?: Z takiej racji ze ktos zapomnial sciagnac konkursu i w newsach byl info o konkursie bodajze do 21.07. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak konkurs trwal do 19 to z jakiej racji osoby biorace udzial maja byc brane przy losowaniu nagrod :?: Z takiej racji ze ktos zapomnial sciagnac konkursu i w newsach byl info o konkursie bodajze do 21.07. Wspólnie z Komputer Świat Ekspert zorganizowaliśmy konkurs, w którym mamy do rozdania 10 nagród o łączniej wartości ponad 1600 zł! Konkurs rozpoczyna się 12.VII.2004, zaś jego koniec planowany jest na 19.VII.2004 Ano z takiej racji, ze w newsach wyraznie bylo napisane ze konkurs trwa do 19. i nie ma tu co kombinowac... jak sie ktos spoznil z odpowiedziami to juz jego problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nic nie kombinuje bo sie nie spuznilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Na www.cdrinfo.pl konkurs sie skończył wczoraj i wyniki były od razu. Co serwis to serwis. ;) :PDokladnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak bylo napisane do 19, to wyniki wyslane po terminie nie będą brać udziału w losowaniu. To chyba oczywiste. Jeżeli macie zamiar dalej zrzędzić, że Tweak jest nieprofesjonalny a reszta serwisow jest super, to moze prosciej będzie gdy zamknę ten temat? Bo to już siódma strona takiego smucenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nie zamykaj! ;], to ja go założyłem :>, zresztą tu będziemy komentować po ogłoszeniu wyników ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nagrody już rozlosowane, news zaraz będzie widoczny na Tweak.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Juz jest zgodnie z obietnica o 14:00 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nic nie wygralem ;((( Marco, jak ty losowales? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 No i nic nie wygralem :D jak zwykle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 nom ja tesz nic ;/ aaaaaaaaale trza czekac na next konkurs :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Biednemu zawsze ... żadna nagroda nie wpadnie :cry: . Myślałem że jak nie bede marudził odnośnie wyników to chociaż ja coś wygram :D (suckeeeeer :lol: ). Ciekawe ile wogóle ludzi brało udział w losowaniu. No cóż. Ja z niecierpliwością czekam na następny konkurs :wink: . Pozdrowionka. Specjalne dla wszystkich którzy nie wygrali. Następnym razem będzie lepiej :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Biednemu zawsze ... żadna nagroda nie wpadnie :cry: . Myślałem że jak nie bede marudził odnośnie wyników to chociaż ja coś wygram :D (suckeeeeer :lol: ).Ciekawe ile wogóle ludzi brało udział w losowaniu. No cóż. Ja z niecierpliwością czekam na następny konkurs :wink: . Pozdrowionka. Specjalne dla wszystkich którzy nie wygrali. Następnym razem będzie lepiej :wink: .Czytaj dokladnie ;) "Po usunięciu duplikatów pozostało 809 uczestników, z pośród których nasza maszyna losująca w postaci funkcji rand() wybrała 10 szczęśliwców którym wakacje umili nowy sprzęt komputerowy." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Sorka nie zlookałem tego :oops: . 809 to sie nie ma co dziwić że nie wygrałem. Z moim szczęściem jakby było jedenastu uczestników i 10 nagród to też nic bym nie wygrał. Eeeech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak zwykle. Jeszcze tylko szansa na benchmarku została. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak zwykle. Jeszcze tylko szansa na benchmarku została. :(Ostatnia szansa na "moją" nagrywarkę :wink: Jak i tam nic nie wygram to bede musiał w przyszłym miesiącu kupic w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak zwykle. Jeszcze tylko szansa na benchmarku została. :( Na benchmarku sa wyniki od paru godzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Na benchmarku też już wyniku są. :( :( :( Nie ma newsa, trzeba kliknąć na "Ogłoszenie wyników 26.07." na stronie głównej. Ale może ktoś sie nie zgłosi przez 20 dni to jeszcze malutka szansa jest. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...