Skocz do zawartości
BiAłY

Konkurs na Tweak

Rekomendowane odpowiedzi

Ej no... to juz sa jaja... GDZIE TE WYNIKI? Moze drogi Lisku powiedz, ze beda za tydzien, to wtedy wpadne i zobacze :-/

hmm z tego co sie orientuje to bylo powiedziane w temacie ze jutro !!!

Gdzie to jest napisane? 8O Nie zauwazylem, zeby ktorys z moderatorow, lub administrator poinformowal o tym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro w okolicach poludnia beda wyniki - w tej chwili nie chce ryzykowac sprawdzania duplikatow ktore znowu widze ze sa (serdecznie dziekujemy, ale naprawde az tak durni nie jestesmy i dodawanie/usuwanie kropki w adresie nie wystarcza)

Mysle ze tak godzina 12-14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ajjjj to jak dzis beda wyniki to moze za tydzien przyjdzie moja nagrywarka :) chlopaki nie napalajcie sie tak na nia bo ona naprawede bedzie moja 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jezeli czyis rodzice tez wzieli udzial w konkursie ew. rodzeństwo? (Tak co by nie bylo nieporozumien, to wzialem tylko ja i wylacznie ja udzial z mojego adresu :) zaden sliczny kot domowy nie zechcial parac sie wygrywaniem nagrywarki ;] ;] ;] )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak konkurs trwal do 19 to z jakiej racji osoby biorace udzial maja byc brane przy losowaniu nagrod :?:

Z takiej racji ze ktos zapomnial sciagnac konkursu i w newsach byl info o konkursie bodajze do 21.07.

Wspólnie z Komputer Świat Ekspert zorganizowaliśmy konkurs, w którym mamy do rozdania 10 nagród o łączniej wartości ponad 1600 zł! Konkurs rozpoczyna się 12.VII.2004, zaś jego koniec planowany jest na 19.VII.2004

Ano z takiej racji, ze w newsach wyraznie bylo napisane ze konkurs trwa do 19. i nie ma tu co kombinowac... jak sie ktos spoznil z odpowiedziami to juz jego problem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bylo napisane do 19, to wyniki wyslane po terminie nie będą brać udziału w losowaniu. To chyba oczywiste.

Jeżeli macie zamiar dalej zrzędzić, że Tweak jest nieprofesjonalny a reszta serwisow jest super, to moze prosciej będzie gdy zamknę ten temat? Bo to już siódma strona takiego smucenia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biednemu zawsze ... żadna nagroda nie wpadnie :cry: . Myślałem że jak nie bede marudził odnośnie wyników to chociaż ja coś wygram :D (suckeeeeer :lol: ). Ciekawe ile wogóle ludzi brało udział w losowaniu. No cóż. Ja z niecierpliwością czekam na następny konkurs :wink: . Pozdrowionka. Specjalne dla wszystkich którzy nie wygrali. Następnym razem będzie lepiej :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biednemu zawsze ... żadna nagroda nie wpadnie  :cry: . Myślałem że jak nie bede marudził odnośnie wyników to chociaż ja coś wygram :D (suckeeeeer :lol: ).Ciekawe ile wogóle ludzi brało udział w losowaniu. No cóż. Ja z niecierpliwością czekam na następny konkurs :wink: . Pozdrowionka. Specjalne dla wszystkich którzy nie wygrali. Następnym razem będzie lepiej :wink: .

Czytaj dokladnie ;)

"Po usunięciu duplikatów pozostało 809 uczestników, z pośród których nasza maszyna losująca w postaci funkcji rand() wybrała 10 szczęśliwców którym wakacje umili nowy sprzęt komputerowy."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Na benchmarku też już wyniku są. :( :( :(

Nie ma newsa, trzeba kliknąć na "Ogłoszenie wyników 26.07." na stronie głównej.

Ale może ktoś sie nie zgłosi przez 20 dni to jeszcze malutka szansa jest. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi