SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 eee, 3 konkursy z tymi samymi nagrodami i w zadnym nic nie wygrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Niemiec wygrałeś coś??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 nic nie wygralem... bede plakal :( :( :( :( , a moze nie ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Niemiec wygrałeś coś??? :P Pewnie boi się przyznać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 eeeh i znowo nic nie wygralem :( . Wiadomo może coś czy bedzie jeszcze jakiś konkurs ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 no i... nie wygralem tym razem... A nagrody z poprzedniego konkursu dalej nie mam i jak narazie dalej ze mna sie nikt nie kontaktowal... Zatem prosba do szanownej redakcji coby przypomniala abitowi o pewnej "zapomnanej" plycie... Thanx from the moutain. ;) P.S. Gratulacje zwycezca (oddawac karte dzwiekowa i nagrywarke... ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Niemiec wygrałeś coś??? :P Pewnie boi się przyznać :wink: nie boi sie. tylko dopiero teraz siadl do kompa. ani tu ani na bench nic nie wygralem. trudo sie mowi. powiedzcie mi czemu sie tak do mnie czepiacie?/ wygralem w 1 (slownie: jednym) konkursie i juz sie mnie czepiaja. ja sie tak nei bawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Niemiec wygrałeś coś??? :P Pewnie boi się przyznać :wink: nie boi sie. tylko dopiero teraz siadl do kompa. ani tu ani na bench nic nie wygralem. trudo sie mowi. powiedzcie mi czemu sie tak do mnie czepiacie?/ wygralem w 1 (slownie: jednym) konkursie i juz sie mnie czepiaja. ja sie tak nei bawie... a mi sie wydawalo ze w dwoch... Zalmanka i w jakims temacie mowiles chyba, ze wygrales blok wodny... a moze sie myle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 blok wodny to wygralem na zlocie w gda, ale nie na tweaku. a tu wszyscy naskakuja, ze w tweakowych konkursach nagrody zgarniam... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Na liście zwycięzców jest chyba jakiś błąd! Nie ma mnie tam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Niemiec nikt sie nie czepia, ja sie tylko pytam. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Niemiec nikt sie nie czepia, ja sie tylko pytam. ;)przez 8 stran ktos sie "tylko" pyta.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dobra sorry, widze że nie lubisz żartów na swój temat. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dobra sorry, widze że nie lubisz żartów na swój temat. :Plubie zarty, ale nie w ilosciach hurtowych. w granicach dobrego smaku czemu nie, ale jak cos przekracza pewne granice to nei jest smieszne a irytujace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 A ja w dalszym ciagu czekam na JAKIKOLWIEK kontakt ze strony sponsora mojej nagrody, czyli Abita... Mija juz miesiac i jak narazie ani wydu ani slychu... zastanawiam sie czy jest tez ktos, z poprzedniego konkursu. ktory by jeszcze nie dostal swojej nagrody... a jesli takowy istnieje, to czy tez z nim sie nikt nie kontaktowal? Dodam, ze cierpliwosc mi sie powoli konczy... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Yasiu pisałem że ludzie z Abita są na urlopie, został tylko Grzesiek, który zajmuje się sprawami serwisowymi. On się tym nie zajmuje i nawet nie zamierzam go do takich rzeczy nakłaniać bo to nie lezy w jego zakresie kompetencji. Nagroda została ufundowana i będzie wysłana - ale urlopy były zaplanowane sporo wcześniej niż konkurs i na to nic nie poradzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Yasiu pisałem że ludzie z Abita są na urlopie, został tylko Grzesiek, który zajmuje się sprawami serwisowymi. On się tym nie zajmuje i nawet nie zamierzam go do takich rzeczy nakłaniać bo to nie lezy w jego zakresie kompetencji. Nagroda została ufundowana i będzie wysłana - ale urlopy były zaplanowane sporo wcześniej niż konkurs i na to nic nie poradzę. Looz, posta tego napisalem, zanim Tobie wyslalem PW... Tylko troche dziwi mnie sytuacja, ktora miala miejsce na poczatku, tzn chodzi mu tutaj o wczesniejsze info, dotyczace goscia odpowiedzialnego za ta sprawe, ktory mial z urlopu wrocic w okolicach 23-25 lipca... a teraz dowiaduje sie ze malo tego iz nie wrocil, to wyjechalo na urlop 3/4 abit-polska ;)... mam nadzieje ze chociaz jakiegos gratisa w postaci koszulki dorzuca ;) za straty moralne w postaci ogryzionych paznokci i powyrywanych wlosow ;) Tak czy siak, panowie z abita troche przygrali nie kontaktujac sie ze mna w zaden sposob i nie probujac w zaden sposob mnie uspokoic... gdybym sie sam nie upominal co jakis czas to pewnie sprawa zostalaby "przesiedziana na urlopie i zapomniana"... przynajmniej takie mam wrazenie. Dodam tylko, co oczywiscie jest chyba jasne, ze jedyne informacje o tym jaki sprawa ma obrot, dowiaduje sie od Ciebie (na wyrazna moja prosbe...) wiec zrozum moje zniecierpliwienie i w pewnym sensie niedowierzanie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dobra, news mi przeminął, ale mejla żadnego nie dostałem, więc chyba qpa :/ sfixowane to to i tyle, nie bawie sie tak. QRNA MAC nad morzem cały zafajdany tydzień lało, w tweaku nic nie wygrywam, spiekłem się w jednym dniu... źle się na tym świecie dzieje... btw mogę gdzieś jeszcze zobaczyć listę zwycięzców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 w archiuwm lipcowym na stronie tweak'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja nie moge... szukalem archiwum chyba z 2 minuty na stronie... jaskra na starość... Ale i tak nie bylo na co patrzec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Wygrał ktokolwiek z forum??? Bo ja widze że każdy tutaj mówi że nic. Albo sie boi przyznać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja ustrzeliłem myszke :) ale pisałem że w międzyczasie mi sie zmienił mail bo serv na którym miałem wcześniej padł :) mój aktualny mail to bbchaos@interia.pl :) pozdro Bartek B ( gdańsk ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 No to zostało jeszcze 9 osób :? BTW gdzie następny konkurs? :twisted: Czeba sprostać wymaganiom forumowiczów, jak już przyzwyczailiście nas do tego, że konkurs za konkursem, to dalej taką politykę prowadzić :twisted: To takie stresujące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 No to zostało jeszcze 9 osób :? BTW gdzie następny konkurs? :twisted: Czeba sprostać wymaganiom forumowiczów, jak już przyzwyczailiście nas do tego, że konkurs za konkursem, to dalej taką politykę prowadzić :twisted: To takie stresujące...No... reklamy wprowadzone to kasa na nastepne nagrody jest ;) :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Mam nadzieje ze w tym tygodniu ktos sie w koncu kur...ze mna skontaktuje w sprawie tego nieszczesnego, ospalego, opieszalego abita... Przeciez idzie sie pochlastac... P.S. 31 lipca wieczorem podobno mialem dostac jakies info jak sprawa stoi i... [gluteus maximus], jest juz 2 sierpien, godzina 22.40 i dalej cisza... brawo panowie, oby tak dalej... W shrecku 2 byla pasujaca sytuacja do tej... shreck z fiona i oslem jechali sobie karoca, do krainy zwanej "zasiedmiogórze" i ulubiona kwestia osla, a zarazem bardzo denerwujaca reszte, bylo : "daleko jeszcze??"... zatem i ja pozwole sobie zapytac: "DLUGO K...A JESZCZE???" I nastapil zwrot w sytuacji... dzisiaj (03.08.04) o godzinie ~13 zadzwonil do mnie pan z abita (w koncu...) i powiedzial ze wysylaja plyte jutro. Mam nadzieje ze nie zaginie po drodze... ;) Czyzbym wykrakal...? piatek wieczor i plyty nima... chyba wyslali listonosza na piechote... YEAAAA!!! Dzisiaj tj. we wtorek 10.08.2004r plytka w koncu do mnie dotarla... uffff, dlugo kazali czekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Dajcie linka do wynikow, bitte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 http://tweak.pl/archiwum_2004-m07.php#standard-1204 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 właśnie doszła myszka :D:D nie spodziewałem się tak szybko, nagrode już mam :) <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ja do kolekcji nie wygranych konkursów dorzuciłem wczoraj ten na frazpc.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...