Gość Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Pytanie do osob ktore wygraly w konkursie tweak.pl a sponsorem byl barwkomp. Dostaliscie juz jakis kontakt(maila)? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Sponsorem mojej wygranej jest abit, i tez ani widu ani slychu... Poczekam jeszcze kilka dni i zaczne sie upominac... bo powinni chociaz pierdnac dla orientacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 mnei dzisiaj o godzinei 10 obudzil listonosz i kazal podpisac kwitek po czym wreczyl mi paczuszke oklejona tasma pc-cooler.com.pl i w srodku byl zalmanek 6500b. moze jest ktos chetny na ta zabawke?? nawetn nie otwieralem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 U mnie kontaktu z 4MAXem brak. Panie redaktorze na 102, wie Pan cos o tym? Kiedy maja sponsorzy skontaktowac sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Slepy jestem czy co, moze to skutek uboczny wczorajszej nocy, ale jakos nie moge znalezc listy zwyciezcow w konkursie ;) Podajecie linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 http://www.tweak.pl/archiwum_2004-m06.php#...p#standard-1081 Voila! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidy Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 dzieki, eee, nic nie wygralem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kurde, już 13 lipca a ja jeszcze nagrody nie otrzymałem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Kurde, już 13 lipca a ja jeszcze nagrody nie otrzymałem :?Nie Ty jeden :? Stare nagrody nie doszly a juz czekaja nowe w nowym konkursie. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Dajcie znać od jakich firm macie dostać nagrody, a się będe kontaktował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 4MAX Dzis maila do nich wyslalem. Jeszcze nie odpowiedzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Wysłałem dzisiaj mejla do pc-cooler.com.pl - przepraszają za zainstniałą sytuację i nagrody wyślą pocztą jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Abit... Tyle ze wiem od MKa11, ze panowie z abita zrobia cokolwiek dopiero 23-25 lipca... podobno kolo siedzi sobie gdzies za granica i odpoczywa ;) on sobie odpoczywa a ja juz paznokcie zjadlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Lisek, dzialales juz cos z 4MAXem? Kiedy mi przysla tego Thermaltake eXtreme Spirit? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Dajcie znać od jakich firm macie dostać nagrody, a się będe kontaktował. Barwkomp: VGA Silencer Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 19 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2004 Oki, nagroda od PCCooler przyszła dzisiaj przed południem!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dobra jest 20 i koniec następnego konkursu, więc dawajcie wyniki ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dobra jest 20 i koniec następnego konkursu, więc dawajcie wyniki ;). No wlasnie, konkurs powinien sie skonczyc wczoraj, a tu caly czas mozna jeszcze odpowiadac. :? My juz chcemy wyniki :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dobra jest 20 i koniec następnego konkursu, więc dawajcie wyniki ;). No wlasnie, konkurs powinien sie skonczyc wczoraj, a tu caly czas mozna jeszcze odpowiadac. :? My juz chcemy wyniki :twisted: Spokojnie... i tak beda liczyly sie odpowiedzi wyslane do 19. A na wyniki pewnie przyjdzie nam poczekac jeszcze kilka dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Dobra jest 20 i koniec następnego konkursu, więc dawajcie wyniki ;). No wlasnie, konkurs powinien sie skonczyc wczoraj, a tu caly czas mozna jeszcze odpowiadac. :? My juz chcemy wyniki :twisted: Spokojnie... i tak beda liczyly sie odpowiedzi wyslane do 19. A na wyniki pewnie przyjdzie nam poczekac jeszcze kilka dni... Hehe, sezon wakacyjno - urlopowy w pelni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Też czekam na wyniki i chciałbym nareszcie coś wygrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 noooo moze m razemsie szczescie usmiechnie do mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie kazcie nam czekać!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Przy losowaniu prosze brac pod uwage fakt, ze jestem z wami od 4 kwietnia 2002 :P hehe pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Noo a ja 29 lipca 2003, więc niedługo będzie rocznica :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A ja nadal nie dostalem z poprzedniego konkursu nagrody :( Moze chociaz teraz mnie wylosujcie i wyslijcie mi szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Qna gloam, wygrałeś już jedną i nadal głodny?! Niektórzy nic nie zainkasowali! :D I nie mają na co czekać w domciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No ja tez moglbym cos wkoncu wygrac ;) Nagrywareczka nie pogardze ;) Z gory dzieki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No kiedy te wyniki :( już czekam na tą nagrywareczkę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 No kiedy te wyniki :( już czekam na tą nagrywareczkę :wink:Oj nie masz po co czekać, bo juz za nią stosowną kaucje Liskowi zapłaciłem :P, wybierz sobie coś innego :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...