Skocz do zawartości
BiAłY

Konkurs na Tweak

Rekomendowane odpowiedzi

Wyniki będą w piątek, wtedy to nasz marco wraca z nad morza i bierze się do roboty :)

A ja mialem ciekawe zajęcie, tzn biegalem sobie z piłą łańcuchową :) I po takim bieganiu mialem ochote tylko na to, zeby walnac sie do wyrka + wypic browarka - wybaczcie, sila wyzsza :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nadzieja matka glupich podobno ale ja ja tesz mam :D

każda matka dzieci kocha;]

to może ktoś mi teraz napisać która odpowiedź w pytaniu ze sli była prawidłowa?;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie brzmiało:

Technologia SLI (Scalable Link Interface) jest związana z:

Nie bez celu podałem w nawiasie pełną nazwę technologii. SLI, czyli Scalable Link Intefrace jest związanez NVIDIA GeForce 6800, zaś "stare" SLI. czyli Scan Line Interleave jest już związane z 3dfx Voodoo2.

Także to pytanko było nieco podchwytliwe :) Z resztą pytań problemów być nie powinno. Ale dla formalnośći: odpowiedź do pytania o KŚ Ekspert można było odnaleźć na www.ks-ekspert.pl - czyli 2/2003, zaś GeForce 6800 GT posiada 16 potoków, a nie 12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oh dzieki matce głupich :D Nie popatrzyłem z tym sli i strzelałem, ale i tak mi nie pasowało to voodoo, bo wtedy nigdzie nie byloby tej samej litery w odpowiedziach :D (np a,b,c). Jestem mondly, kcem pifo i nagrywarke (achcolfiec soundshitem nie fzgardze) f naglode.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie brzmiało:

Technologia SLI (Scalable Link Interface) jest związana z:

Nie bez celu podałem w nawiasie pełną nazwę technologii. SLI, czyli Scalable Link Intefrace jest związanez NVIDIA GeForce 6800, zaś "stare" SLI. czyli Scan Line Interleave jest już związane z 3dfx Voodoo2.

Także to pytanko było nieco podchwytliwe :) Z resztą pytań problemów być nie powinno. Ale dla formalnośći: odpowiedź do pytania o KŚ Ekspert można było odnaleźć na www.ks-ekspert.pl - czyli 2/2003, zaś GeForce 6800 GT posiada 16 potoków, a nie 12.

Tu nie pamiętam jak odpowiedziałem - ale jak źle to chce spowrotem "podziękowania" w wysokości 205 zł ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi