frstjob Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 czyli marco już wie kto wygrał nagrywarkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 czyli marco już wie kto wygrał nagrywarkę :lol:nagrywarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 czyli marco już wie kto wygrał nagrywarkę :lol:nagrywarki mówiłem o mojej sgj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Jakiej twojej jak mojej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunio Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Ja sie nie bede klucil ale glosniczki by sie przydaly !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dopra nie psze co by wam sie przydalo bo i tak juz jest po losowaniu i trza czekac na nastepny konkursik i zyc nadzieja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Mam wszystkie odpowiedzi poprawne :D Zostawie wam ta nagrywareczke sam sobie upatrzalem cos innego........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 ma ktos nr komorki do marco ? ;) Mam problem z siecia chcialbym zasiegnac jego rady :roll: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 dopra nie psze co by wam sie przydalo bo i tak juz jest po losowaniu i trza czekac na nastepny konkursik i zyc nadzieja :P Noto jak jest jusz po losowaniu to dlaczego w newsach ugury forum smiga jeszcze news o konkursie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Eee coś ci sie przywidziało :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 a co Ty sie mnie pytasz co ja admin jestem czyc os :?: ;) Lisek zaspal i tyle ;] marco na wakacjach wylosowal i jutro przyjedzie z lista zwyciescow :D [EDIT] ehhhh za wolno pisalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 eh... ja tam i tak nic nie wygram, jakby moja bejbe wziela udzial, to 100% wygrane ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 No to co z wynikami? Przeca juz piatek :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2004 Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P chyba mnie z kims pomyliles. w Dziwnowie wygralem kupe dobrej zabawy i mozliwosc poznania swietnych ludzi. z nagrod rzeczowych nic nie wygralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P chyba mnie z kims pomyliles. w Dziwnowie wygralem kupe dobrej zabawy i mozliwosc poznania swietnych ludzi. z nagrod rzeczowych nic nie wygralem. Widzisz Niemiec, nawet nie wygrałeś a ludzie już mają pretensję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Niemiec - wygrywałeś też na zlocie w zeszłym roku. :P chyba mnie z kims pomyliles. w Dziwnowie wygralem kupe dobrej zabawy i mozliwosc poznania swietnych ludzi. z nagrod rzeczowych nic nie wygralem. Widzisz Niemiec, nawet nie wygrałeś a ludzie już mają pretensję :D na tweaku tylko raz wygralem i juz sie czepiaja. czego Wy ode mnie chcecie :-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 To sorry. W komentarzach do poprzedniego konkursu ludzie pisali "znowu Niemiec wygrał" i jakoś mi sie też pomyliło z tym zlotem. Sorki. Ale jak dziś wygrasz to mi podzienkujesz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Czyli na pytania odpowiedzałem dobrze uff, to wyślicie mi już tą nagrywarke a drugą się podzielcie :P up: Właśnie przecie już piątek 14:35 a wyników nie ma :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Niemiec ;] ja juz Ci na gg napisalem ;] ;] ;] Moze to sprawa jego sprinterskiego AV ? :> W kazdym badz razie czekam na wyniki ;] moze cos wpadnie w lapki, chociaz w to nie wierze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 No to mam dla Was znakomite wieści - na pewno sie ucieszycie tak mocno jak ja z MKa11 a może i mocniej. Dostalem od marco sms'a o dziwniej tresci, w kazdym razie było tam coś że dalej jest nad morzem, coś o integrowaniu się i że będzie... w niedziele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 grrrr.... troszq jeszcze poczekamy na wyniki ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Tylko żeby nagród nie zintegrował :P . A konkursu nie może ktoś inny rozstrzygnąć :?: bo póki przyjedzie w niedziele to pewnie będzie losował zycięzców do poniedziałku albo i do wtorku :o . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Tylko żeby nagród nie zintegrował :P . A konkursu nie może ktoś inny rozstrzygnąć :?: bo póki przyjedzie w niedziele to pewnie będzie losował zycięzców do poniedziałku albo i do wtorku :o .A jak sie dobrze zintegruje to glowa go bedzie bolala w niedziele... i losowal bedzie w poniedzialek... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 to tak jeszcze gwoli przypomnienia... pan z abita powinien juz wrocic z urlopu... wiec bylbym dzwieczny jakby mu ktos z redakcji przypomnial o plycie... coby nie zapomnial wyslac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Przypomnimy jak wróci - czyli afair nastąpi to jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 W sumie to po co sie śpieszyć z tymi wynikami. Ci co wygracie i tak bedziecie miesiąc albo dłużej na nagrody czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie, no pieknie... :/ Marco się chyba zbyt zintegrował ........ n/c ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 nie, no pieknie... :/ Marco się chyba zbyt zintegrował ........ n/c ;] ;] ;]a Ty ze swoim avatarkiem tez reprezentujesz integrowanie sie:)) bardzo dobrze chlop robi siedzi nad morzem a nie przy kompie wiekszosc czasu ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulcaster Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Bardzo niesolidny serwis, koncowka konkursu zapowiedziana na 19. Standardowo wyniki powinny byc podane 20 ale jak widac teraz jest 23. W niedziele i tak wynikow nikt nie ujrzy bo w koncu losowanie bedzie trwalo do wtorku :) Ehhh no dla podsumowania, nieladnie tweak.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Bardzo niesolidny serwis, koncowka konkursu zapowiedziana na 19. Standardowo wyniki powinny byc podane 20 ale jak widac teraz jest 23. W niedziele i tak wynikow nikt nie ujrzy bo w koncu losowanie bedzie trwalo do wtorku :) Ehhh no dla podsumowania, nieladnie tweak.pl :) marudzisz :))) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...