Skocz do zawartości
BiAłY

Konkurs na Tweak

Rekomendowane odpowiedzi

Ulcaster, miales racje z krytyka, twoje prawo, lecz nie dziw sie, ze krytykowanie firmy, w ktorej ktos pracuje jest lekkim (przepraszam za wyrazenie) p.o.d.kur.wia.niem. Czy cieszylbys sie jakby ktos przyszedl do twojego sklepu i mowil, ze to drogie, ze to brzydkie, ze wolno towar dowoza, ze smierdzi, ze pierdzi, ze zupa za slona. Prosty wybor, idz do innego sklepu, skoro Ci sie nie podoba. Wyrazanie takiej opini w obecnosci niejako ludzi tworzacych ten serwis na 100% powoduje u nich reakcje negatywne. Nie dziw sie.

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ulcaster, miales racje z krytyka, twoje prawo, lecz nie dziw sie, ze krytykowanie firmy, w ktorej ktos pracuje jest lekkim (przepraszam za wyrazenie) p.o.d.kur.wia.niem. Czy cieszylbys sie jakby ktos przyszedl do twojego sklepu i mowil, ze to drogie, ze to brzydkie, ze wolno towar dowoza, ze smierdzi, ze pierdzi, ze zupa za slona. Prosty wybor, idz do innego sklepu, skoro Ci sie nie podoba. Wyrazanie takiej opini w obecnosci niejako ludzi tworzacych ten serwis na 100% powoduje u nich reakcje negatywne. Nie dziw sie.

pozdr

Chcialem juz zakonczyc ten temat ale widze ze nadal moja wizja nie jest klarowna. Chodzi mi tylko o to ze tweak sam sobie strzelil w kolano ustalajac termin zakonczenia. Moze to i jest takie jak napisales, czyli denerwujace ale to nie moja wina ze ktos nie dotrzymal terminu. Popatrz na to tylko z tej strony ze to sam tweak ustalil termin wiec to jego odpowiedzialnosc. Nie rozumiem czemu ktos sie denerwuje na mnie skoro wytykam mu solidnosc ktora zaistniala z jego winy ? Jakos tego nie moge pojac, moze pownienem brac jakies zastrzyki.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo juz niedziela, dzisjaj wyniki :) moze mi ktos powiedziec kolo ktorej beda ?? bo mam pare plytek dvd do wypalenia a narazie jeszcze nie mam na czym 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co?? Będą te wyniki czy nie?

NI !

a beda nagrody ??

NIE ;) konkurs odwołany ;) wyniki w przyszlym roku na gwiazdke ;)

Sam sobie zaprzeczasz... jezeli konkurs odwolany to jakie wyniki maja byc na gwiazdke w przyszlym roq? ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Tak cie ridczak razi słowo tempieni???

Ty nie piszesz polskich liter więc też ci można zarzucić to, bo nie ma takich słów jak "klania" czy "przykladem".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co?? Będą te wyniki czy nie?

NI !

a beda nagrody ??

NIE ;) konkurs odwołany ;) wyniki w przyszlym roku na gwiazdke ;)

Sam sobie zaprzeczasz... jezeli konkurs odwolany to jakie wyniki maja byc na gwiazdke w przyszlym roq? ;) ;)

;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak cie ridczak razi słowo tempieni???

Ty nie piszesz polskich liter więc też ci można zarzucić to, bo nie ma takich słów jak "klania" czy "przykladem".

To niech napisze "tepieni" a nie TEMPIENI co jest bledem na poziomie szkoly podstawowej. Chyba, ze... Generalnie chodzilo mi o to, ze jak ktos strasznie uwaza i wytyka innym co pisza, niech uwaza jak sam pisze.

ps. Jakbys pisal na niepolskiej Windzie bez polskiej klawiatury, to nie wiem, czy by ci sie chcialo kopiowac polskie znaczki po jednym :?: Poza tym tu nie chodzi o nie pisanie polskich znakow dialektycznych, ale o razace bledy ortograficzne. To tak, jakby napisac 'kont' zamiast 'kąt'

ps2. Tez popelniles blad, piszac : 'cie' :lol: (w/g Twoich standardow)

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Ja ridczak przeciwnie bardzo lubię pisanie w stylu "kont" albo "tempić" i sam czasem tego używam, chociaż nie nałogowo żeby sie do tego nie przyzwyczaić przed maturą.

A z kolei nie lubie ludzi którzy posługują się słownictwem totalnie idealnym i takim z wyższych sfer, którego przeciętni ludzie nie rozumieją (tak jak baba na polskim używa nienormalnych słów, my sie pytamy co to znaczy to wtedy mówi normalny odpowiednik tego słowa jakby nie mogła od razu, coś takiego mnie denerwuje strasznie).

Albo moja kuzynka - "nie oglądam Kiepskich bo to za niski poziom". :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i będą oni tempieni

Chyba raczej "tępieni". Szkola podstawowa sie klania.... 8O A to moderator, wiec powinien swiecic przykladem :twisted:

raczej to Ty powinieneś sie cofnąć do podstawówki, jakbyś miał chociaż troche oleju w głowie to byś był w stanie to zrozumieć, no...ale tu trzeba pomyśleć :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ridczak przeciwnie bardzo lubię pisanie w stylu "kont" albo "tempić" i sam czasem tego używam, chociaż nie nałogowo żeby sie do tego nie przyzwyczaić przed maturą.

A z kolei nie lubie ludzi którzy posługują się słownictwem totalnie idealnym i takim z wyższych sfer, którego przeciętni ludzie nie rozumieją (tak jak baba na polskim używa nienormalnych słów, my sie pytamy co to znaczy to wtedy mówi normalny odpowiednik tego słowa jakby nie mogła od razu, coś takiego mnie denerwuje strasznie).

Albo moja kuzynka - "nie oglądam Kiepskich bo to za niski poziom". :D :D :D

Najlepiej tak napisz na maturze, ciekawe czy przekonaja sprawdzajacych twoje argumenty :lol: Oj, wiele jeszcze przed Toba i zapwniam cie, ze takie "slowa" czasem sa calkiem uzyteczne. Nie kazdemu sie przydaja, to fakt, ale czasem warto wiedziec chociaz, co do ciebie mowia inni :twisted: Ja sam nie uzywam slownictwa totalnie idealnego i jest mi z tym dobrze :D Nigdy nie bylem humanista...

andriu: Hmm....co mam zrozumiec??? Ze walisz takie kefy na forum, gdzie jestes modem i nawet nie jestes w stanie przyznac sie do bledu, a zamiast tego obrazasz innych? Moj komantarz mial byc 'z przymrozeniem oka', ale widze komus myslenie sprawia jednak problem... Jak dla mnie, to mozesz pisac jak ci sie zywnie podoba. Twoja sprawa, twoj problem. Jak dla mnie EOT "tempienia" :P

Co do konkursu (zeby nie bylo OT), to fakt, troche sie opozniaja wyniki i nie dziwie sie niepochlebnym opiniom niektorych forumowiczow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi