vojt Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Wiem że te dwie karty praktycznie niczym się nie różnią poza softem. Czy ktoś wie jak to zrobić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Róznią się tylko taktowaniem GPU i biosem 5200>250MHz 5500>275MHz Taktowania jak i bios mozna przeedytowac programem x-bios editor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Wystarczy podkrecic riva tunerem albo w sterownikach. Zmniana nazwy jest bez sensu, bo do tego, ze bedzie napisane 5500 nie bedzie szybsza :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Z tym ze riva tuner do kręcenia wykorzystuje sterowniki a na wszystkich nowych driverach wystepuje problem z resetowaniem sie zegarów na default po restarcie kompa, czasem po kilku restartach. Jesli chodzi o zmiane nazwyto jest to bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon8 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Najlepiej sprubuj programem PowerStrip ja też mam FX 5200 i całkiem nowe drivery i po podkręceniu tym programem nie wraca do poprzednich ustawień (ale musisz podkręcić i stwozyć swój profil bo jak tego nie zrobisz to ci bedzie wracac do poprzednich ustawień). Program jest dostępny na tych stronach: www.entechtaiwan.com (jest to niestety tylo wersja demo 20 dniowa) http://kadets.ru/news/212 (dałem ci odrazu link ze skrótem do tego programu bo strona jest po rusku jak wejdziesz na ten adres to tam bedzie opis tego programu i na końcu opisu musisz nacisnąć "tyt" wtedy zacznie ściagać) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 a skad wiesz moze aqrat kolega zna rosyjski?? przeceiz to prosty jezyk i każdy znajet szto tam piszut awtary... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 A po co tam znać jakikolwiek język? Przeciez nawet slepy zauwazyłby tego linka. A tak wogóle to tamta wersja jest dośc stara, 10 sekund z google i jest znacznie nowsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojt Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Da, spasiba malcziki. -- Sprawdzę. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 11 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2004 Ja bym chciał jednak ten plik gfx5500.zip. Może mi go ktoś podesłać? baku@onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...