Spentany Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 helolka! siedze sobie u kuzyna, 2 kompy + 2karty sieciowe i niestety ktos zle nalozyl koncowki na kabel, zn na obydwoch koncach jest tak samo ale gosc ktory to przywiozl powiedzial ze jest zle i w poniedzialek zmieni lecz mnie juz nie bedzie :[ a chcemy pograc :twisted: :twisted: i tu pytanie jak maja byc ustawione te kable na przeciwnej wtyczce ? [przewod 8zylowy] jak powinno byc zeby dzialalo ? za szybko odpowiedz big thz :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 eeee a mash zaciskarke?? bo recznie, to ty nic nie zerobish 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 1. tak 2. kto powiedzial ze bede uzywal zaciskarki ? :lol: :lol: :lol: ale skoro mam to jednak jej uzyje :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 jak to nic nie zrobi , jak ma 2 dni to i bez zaciskarki da sie zrobic prowizore :). No wienc tak : złap kabel przy wtyczce , jakieś 15 cm od niej (lub jak chcesz to mniej); nastemnpnie natnij izolacje kabla (żebyś zobaczył te 8 kabelkuff) zdejmij izolacje na odcinku ok 5 cm). Wejdz na siecilokalne.pl i znajdz wzur kabla zwyklego i crossa. Jak juz bedziesz miec to przetnij kable kture majom byc inaczej i polacz je tak jak majom byc w crossie. potem wez zaizoluj tasmom. moze to prowizora ale na 2 dni do gier starczy :) dopuki nie zrobisz normalnego kabla. AHA I NIE RUSZAJ WTYCZEK :) jak cos to pisz na priva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 ok zrobilem cos takiego 12345678 87654321 [poprzednio bylo] 12345678 12345678 czy to 12345678 87654321 jest ok ? ktos mnie straszy ze jak zle sie polaczy to sie moze cos spieprzyc - coprawda ja w takie bajki nie wierze ale to tak na wszelka wszelkosc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Przy krótkim kablu nie ma znaczenia kolejność (przynajmniej u mnie, dopiero powyżej 15m przestaje działać prawidłowo). bo recznie, to ty nic nie zerobish 8O :lol: jak na początku robiłem sieć to bez zaciskarki poradziłem sobie z 20 końcówkami !! (wszystko działało) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Właśnie chciałem napisać to samo - wystarczy szeroki śrubokręt i wszystko cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...