rout Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 mam problem z ww. gra. gra chodzi za szybko , tj. tak jakby wszystko bylo przyspieszone kilkukrotnie. mialem cos podobnego w warcrafcie II wiec mniemam ze to przez to ze mam za szybkiego kompa [:lol:] dowiedzialem sie ze sa jakies spowalniacze do starszych gierek. ma ktos z was cos takiego? jak temu zaradzic? panie , panowie - pomozcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 a jetes na 100% pewnien ze chodzi za szybko ?? Ta gra jest ogolnie bardzo szybka... wiec moze tylko odnosisz takie wrazenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 tak , jestem pewien :) 6 skokow takiego duuzego kolesia wraz z upadkiem trwa ok 1s[ badz nawet mniej] w menu przy wyborze trybu najlzejsze nacisniecie klawisza powoduje 'zjechanie' w dol/gore o 3 pozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Acha... to pewnie wina intela albo nv bo umnie bylo cacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Ja właśnie też nie wiem co zrobić w w Warcrafcie ][ mam taki problem. Może ma ktoś na to radę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 włączenie synchronizacji w sterach nie pomaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 stary!!!!! jestes wielki!!!!! dla zainteresowanych : wlaczenie synchr. pomoglo !!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Chodzi Wam o synchronizację pionową OpenGL? Jeśli tak to u mnie nie chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 O którą synchronizację chodzi? Ja ustawiałem synchronizację pionową w opcjach OpenGL i Direct3D. Nie wiem czy o to chodziło. :oops: Podkreślam że mam najnowsze Omegi(mam radka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam nie wiecie moze skad moge ta gra kupic lub zassac bo szukam i nie moge podobno premiera była jusz 2001r listopad :) ale ja nie moge jej nigdzie zdobyc (kidys miałem ale mi płytka pękła :( ) bardzo mi sie podoba (mowa oczywiscie o Guilty Gear X ) cieszyłbym sie z miejsca gdzie mozna ją kupic :D Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez qrczaq3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Wiem, że GG Itsuka to co innego, ale gdybyście chcieli, o jest pełna wersja w najnowszym CD Action (do kupienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Mam Guilty Gear Isuka (kupiłem CD-A) mam teź Guilty Gear XX reloadet (bez dźwięku) a poszukuje Guilty Gear X B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...