Skocz do zawartości
malarz84

gry typu DESPERADOS/COMMANDOS/ itd

Rekomendowane odpowiedzi

witam, pamietam jaak chyba z 2 lata temu gralem w gre desperados .... do teraz strasznie mnie kreci (klimat dziki zachod:), moim zdaniem niszczy cala serje commandosow ..... znacie gry tego typu .... co o nich sadzicie ... pozdrawiam ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne max payne to jest tytul !! choc w 1 czesci zniecheculy mnie niektore klimaty (spacery po czerwonych liniach), gdyby nie to bylo by super ....... w 2 cczesc tez troche gralme byla jeszcze lepsza .... a co do desperados to mimo wszystko dobrze ja wspominam ..... a co sadzisz o commandos? pamietam jak gralem w 1 czesc u kolegi ktory mial suuper sprzed (p133 /16 ramu/4mb na grafice ) to byly czasy ........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ci którzy lubia klimaty dzikiego zachodu powinni siegnac po niemloda juz gre

tj. Desperados. Jest ona zarowno pod wzgledem grywalnosci i szaty graficznej podobna do osadzonego tematem wojny swiatowej Commandosa 2. Mialem zreszta okazje przejsc wiekszosc misji w obu produkcjach. A teraz na wakacje planuje przejsc je cale :D . A pozniej zmierze sie jeszcze z Commandos 3 : Destination Berlin,

ktora ze screenow przedstawia sie bardzo interesujaco. Warto jeszcze

zobaczyc Robin Hood`a : The legend of Sherwood.

P.S. faktycznie pierwsza seria Commandosa bedzie ta najlepsza ikrą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Commandos jest super, ale tylko pierwsza część. Pamiętam, że gdzieś tak w 1999 roku był to pierwszy oryginał, który kupiłem. Teraz dali go w CD-Action.

Ale ja jednak wolę trochę bardziej skomplikowane turówki np: Jagged Alliance i Silent Storm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SamoDobro

OT.

Max Payne 2 lepszy od jedynki? wolne żarty! nuda, rzeźnia, nuda... jedynka miała klimat - dwójka miała hektolitry krwi i hurtowe zadawanie śmierci, bez myslenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OT.

Max Payne 2 lepszy od jedynki? wolne żarty! nuda, rzeźnia, nuda... jedynka miała klimat - dwójka miała hektolitry krwi i hurtowe zadawanie śmierci, bez myslenia.

Popieram w calosci 1 byla lepsza od 2. Z regoly prawie zawsze tak jest ze 1 czesc jest najlepsza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o max payne 2, osobisie podobala mi sie bardzej od 1 czesci ... grafika byla potezna ....... a co do robin hood-a, jak dla mnie byla niezla w sumie (moze dla tego ze bardziej przypominala desperados:) ....... pozdrawiam .. !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi